Medik8 si intinerirea pielii

Medik8 este echivalent cu intinerirea pielii si reprezinta unul dintre cele mai discutate subiecte, un subiect care face obiectul cercetarilor majoritatii companiilor de produse beauty.

Medik8 este echivalent cu intinerirea pielii si reprezinta unul dintre cele mai discutate subiecte, un subiect care face obiectul cercetarilor majoritatii companiilor de produse beauty. Cercetarile ne arata ca aproximativ 20% dintre femeile sub 30 de ani sunt preocupate de dezvoltarea/ aparitia ridurilor, astfel ca nu e niciodata prea devreme sa ai grija de pielea ta.

Lupta impotriva anti imbatranirii are un aliat puternic in revolutionarul Medik8 cu r-Retinoate Intense, al carui rezultate vizibile reprezinta o adevarata descoperire in ingrijirea pielii anti-imbatranire. Formula r-Retinoate Intense al Medik8 reprezinta rezultatul a 8 ani de cercetare colaborativa cu ajutorul celei mai avansate tehnologii, contine trei descoperiri patentate cu o combinatie revolutionara ale moleculelor legendare retinil retinoat si retinaldehida stabilizata cu cristale.

Producatorul a lucrat cu un super laborator coreean pentru a produce o forma “incapsulata” de r-retinoat care ajung sa isi faca efectele direct la nucleele celulelor pielii. Aceasta molecula hibrid a fost creata cu un singur scop, acela de a depasi performantele retinolului obisnuit in orice mod. Este intinerita pielea prin promovarea cresterii celulelor pielii pentru a reduce ridurile si a oferi pielii un aspect mai neted, ferm si mai plin. Urmatoarea generatie a vitaminei A ajuta la eliminarea semnelor de imbatranire prematura si la obtinerea unei transformari impresionante in aproximativ patru saptamani. Medik8 furnizeaza asigurarea ca doar cele mai bune ingrediente active sunt folosite in formulele proprii si foloseste studii clinice din surse de incredere, etice, pentru a le valida produsele lor.

Foto : www.medik8.com
Recomandari

Cand este inclusa vitamina A in produsele de ingrijire ale pielii, trebuie sa folosesti protectie solara in timpul zilei. Consulta medicul daca esti insarcinata sau alaptezi inainte de folosirea vitaminei A, dar si in cazul in care iei medicamentatii impotriva acneei sau orice fel de tratament peeling.

Studii clinice

Multiplele aparitii in revistele de specialitate, printre care si Academy of Dermatology si the British Journal of Dermatology, au aratat prin intermediul studiilor, eficienta retinaldehidei si a retinolului. Moleculele revolutionare apartinand Medik8 sunt mult mai puternice si lucreaza mult mai repede comparativ cu retinolul, ceea ce trebuie convertit in acidul retinoic, inainte de a incepe sa lucreze. Mai mult, retinaldehida sporeste puterea si penetrarea deoarece aceasta forma de retinol este de 8 ori mai puternica, in timp ce retinaldehida lucreaza de 11 ori mai repede decat retinolul. Nu au fost gasite efecte adverse, iar pe piele se comporta foarte bland. In esenta, aceste studii clinice extinse au gasit ca aceasta formula a retinolului este semnificativa decat retinolul normal si ca este capabila sa reduca aspectul ridurilor, a pielii aspre si la repararea daunelor induse de expunerea UVA.

Vitamina A

este foarte apreciata ca fiind cel mai eficient si puternic ingredient in produsele cosmetice pentru abilitatea sa de a ajuta la intarzierea primelor semne de imbatranire. Retinolul ajuta la intinerirea aspectului pielii, ajutand-o sa arate mai neteda, tonifiata si cu aspect de plinatate; promoveaza reintinerirea pielii, a ridurilor, tonului neuniform al pielii si a petelor. Inovatia Medik8 cu r-Retinoate Intense este aceea ca reuseste sa combine cele mai puternice molecule ale vitaminei A, oferind o putere absoluta. Poate fi comparata cu un sistem de livrare tintit in punctele unde este nevoie si cu abilitatea de a patrunde mai profund in piele pentru furnizarea unei game mai largi de ceramide si peptide optimizate in straturile din piele. Astfel, sunt reduse vizibil primele semne ale imbatranirii pielii, ca reducerea ridurilor, a liniilor fine, reintinerirea si revigorarea activa, pentru o piele cu un aspect mai plin, mai tanar si mai radiant.