Avem Alternative Usoare Pentru A Ne Mentine In Forma?

Despre modelling

Avem Alternative Usoare Pentru A Ne Mentine In Forma?

20

Citesti probabil zilnic articole despre cum sa slabesti, ce fel de dieta trebuie adoptata, ce exercitii fizice trebuiesc facute pentru a fi slaba si a te mentine in forma, dar ai observat ca toate sfaturile sunt diferite si cel mai important: au caracter personal.
Pentru un model este foarte important sa aiba grija de silueta! Nu este usor – conteaza mult constructia genetica asupra careia nu prea putem interveni, dar trebuie sa iti gasesti formula ideala pentru fi tonica si a arata cat mai bine in fata camerelor.
Celebritatile aduc mereu in discutie exercitiile yoga si pilates, foarte bune de altfel daca esti slaba si vrei doar sa iti tonifici musculatura. Multi antrenori personali si specialisti in wellness admit faptul ca aceste exercitii sunt benefice pentru oricine, indiferent de scopul pentru care sunt practicate.
In schimb, pentru pierderea in greutate, si-au dovedit  eficienta ciclismul, patinajul, dansul, fiecare in parte asociat cu un stil de alimentatie sanatos si care sa se potriveasca fiecaruia. Dansul sau exercitiile similare acestuia sunt distractive, relaxante, dau o stare de buna dispozitie si mai mult decat atat, intaresc psihicul, it (re)dau increderea de sine si te ajuta sa faci fata cu brio orelor petrecute in fata aparatului de fotografiat.

Comments are off this post!