Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2020-complet digital

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2020 invită toti fanii modei sa vada evenimentul in perioada 12-16 octombrie in cadrul primei editii total digitale a MBFWI.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2020 invită toti fanii modei sa vada evenimentul in perioada 12-16 octombrie in cadrul primei editii total digitale a MBFWI care gazduieste 30 de spectacole pe pista, fiecare dintre ele fiind urmate de discutii in direct de catre nume de top din moda din Turcia.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2020 are loc in perioada 12-16 octombrie si ofera o platforma creativa pentru sezonul primavara vara 2021, alaturi de colectiile prezentate consumatorului final, sezonul toamna iarna 2020 2021. MBFWI permite profesionistilor din industrie sa exploreze designul sezoanelor urmatoare si deschide usile creatorilor de moda care doresc sa prezinte modele pentru diferite sezoane in cadrul aceleasi colectii.

In plus fata de spectacolele de pista, care au fost filmate in lunile precedente la Galataport Istanbul si Tophane-i Amire Culture and Arts Center, un calendar complet de evenimente ii asteapta pe spectatori pe parcursul saptamanii modei. Acestea includ videoclipuri retrospective ale designerilor, amintiri din culise si continut creativ similar sub numele de Visual Stories. Intr-un studio construit in Fisekhane, gazdele vor vorbi cu designeri si invitati dupa fiecare spectacol in fluxuri live, care vor include, de asemenea, o privire asupra colectiilor noi, digitalizarea in moda si multe altele.

Filmat intr-o locatie in unele dintre destinatiile unice ale Turciei, videoclipul evidentiaza puterea designului din Turcia cu ocazia Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2020, cel mai proeminent eveniment international al industriei de moda turcesti si promoveaza, de asemenea, mostenirea culturala si istorica a Turciei. Filmul a fost regizat de fotograful si regizorul de moda de renume mondial Koray Birand si a fost conceput de Burak Sanuk. Videoclipul promotional se deschide la Istanbul si urmareste modelele care poarta LOOK-uri de la cei 37 de designeri participanti la MBFWI in timp ce traverseaza unele dintre atractiile celebre ale Turciei, ajungand la Istanbul, inima modei.

MBFWI este complet digital si va oferi spectatorilor o experienta pe primul rand si, prin eliminarea limitarilor fizice, tot continutul va fi usor accesibil pe www.mbfwistanbul.com de oriunde din lume.

Info&foto: image.net