Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2018

Media

Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2018

29

Cel mai important spectacol din Spania organizat de IFEMA – Mercedes-Benz Fashion Week Madrid – va avea loc in 2018 pe intre 25 si 29 ianuarie, iar cea de-a doua editie intre 5 si 8 iulie; pentru luna septembrie ac, MBFWM se va desfasura intre 15 si 19 septembrie.

Noile date de desfasurare au fost deja anuntate designerilor participanti, o strategie pentru internationalizarea acestui eveniment, atragerea a cator mai multi cumparatori si presa straina; in ambele cazuri, spectacolele vor avea loc imediat dupa Saptamana Modei de la Paris. In acest scop, in ultimele editii, au fost angrenati jucatori mari din industria modei internationala : Camera Nazionale della moda, British Fashion Council, Chambre Syndicale de la Haute Couture si CFDA.

Cea de-a 65-a editie a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid desfasurata intre 16 si 21 februarie s-a bucurat de un mare succes, datorita atat calitatii designerilor prezenti, cat si din punct de vedere organizatoric, si nu in ultimul rand, prezenta masiva a vizitatorilor.

Info: image.net

Comments are off this post!