Media

HomeMediaMercedes-Benz Fashion Week Madrid 2018
Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2018

Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2018

Cel mai important spectacol din Spania organizat de IFEMA – Mercedes-Benz Fashion Week Madrid – va avea loc in 2018 pe intre 25 si 29 ianuarie, iar cea de-a doua editie intre 5 si 8 iulie; pentru luna septembrie ac, MBFWM se va desfasura intre 15 si 19 septembrie.

Noile date de desfasurare au fost deja anuntate designerilor participanti, o strategie pentru internationalizarea acestui eveniment, atragerea a cator mai multi cumparatori si presa straina; in ambele cazuri, spectacolele vor avea loc imediat dupa Saptamana Modei de la Paris. In acest scop, in ultimele editii, au fost angrenati jucatori mari din industria modei internationala : Camera Nazionale della moda, British Fashion Council, Chambre Syndicale de la Haute Couture si CFDA.

Cea de-a 65-a editie a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid desfasurata intre 16 si 21 februarie s-a bucurat de un mare succes, datorita atat calitatii designerilor prezenti, cat si din punct de vedere organizatoric, si nu in ultimul rand, prezenta masiva a vizitatorilor.

Info: image.net

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»