Mercedes-Benz Fashion Week Madrid-Editia a 66-a

Media

Mercedes-Benz Fashion Week Madrid-Editia a 66-a

29

Marele eveniment al modei spaniole – Mercedes-Benz Fashion Week Madrid – organizat de IFEMA, va avea loc in perioada 14-19 septembrie 2017, in prima zi, spectacolele de moda si prezentarile, desfasurandu-se in diferite locatii din oras. In rest, in perioada 15-19 septembrie, spectacolele vor avea loc in sala 14.1 la IFEMA-Feria de Madrid, cu alte evenimente care inchid prezentarile in alte locatii din Madrid.

Saptamana modei va gazdui 47 de creatori si branduri, inclusiv noi designeri talentati autohtoni, care subliniaza bogatia imensa si diversitatea creativa existenta astazi.

Unul dintre cele mai mari noi talente spaniole-Palomo Spain si-a prezentat colectia la Wellington Hotel in ziua de 14; alti designeri ca Roberto Verino sau ManeMane, isi vor prezenta creatiile la Galeria de Cristal la Palacio de Cibeles. La aceasta editie, Desigual isi va schimba formatul de prezentare, transformand scena intr-o platforma care sa-i permita sa dezvolte modalitati alternative de prezentare, timp in care, va raspunde cerintelor si diverselor provocari a unui mediu intr-o continua dezvoltare.

La categoria accesorii, va fi prezentata o colectie capsula din tesaturi realizate din plastic reciclat.

De la infiintarea sa in februarie 1985, Mercedes-Benz Fashion Week Madrid a gazduit moda pe podium cu ajutorul a peste 300 de designeri; in plus, pe langa spectacolele de moda si prezentari, MBFWMadrid va avea evenimente interesante si in alte locatii din oras, evenimente care nu sunt incluse in programul principal.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!