Mercedes-Benz Fashion Week Rusia

Vestimentatie

Mercedes-Benz Fashion Week Rusia

20

Mercedes-Benz Fashion Week Rusia s-a terminat cu spectacolul de moda prezentat de Igor Chapurin la Kuntsevo Plaza, care a prezentat colectia pre-fall 2016 numita SENSE 9.0. Colectia reprezinta un amestec de sentimente si emotii asociate cu anii ’90 si au fost vazute articole de imbracaminte cu maneci care se fluturau, in forma de clopotel, arhieresc pentru bluze si rochii, si mai largi pentru paltoane.

Designerul a folosit mai multe stiluri o data: fuste delicate cu multiple straturi de benzi late si petale, modele florale, centuri de piele, siluete formale intinse pe verticala, tesaturi semitransparente care au mers impreuna cu rochiile cu margele, care au magulite modelele. Tinutele au fost accesorizate de coliere lungi avand forma de lanturi negre, nasturi rotunzi aurii, fermoare curbate fanteziste, iar culorile care au dominat au fost combinatiile de bej si negru, gri si alb, lamaie rosiatica.

Igor-Chapurin-006 Igor-Chapurin-005 Igor-Chapurin-004 Igor-Chapurin-003 Igor-Chapurin-002 Igor-Chapurin-001

Spectacolele de moda prezentate in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Rusia au avut acoperire globala la cel mai inalt nivel, peste 50 de jurnalisti si fotografi fiind prezenti la cea de-a 32-a editie: Vogue USA, Vogue Italia, L’Officiel France, L’Officiel China, The Calvert, Fashionista, NOWFASHION, WGSN, Highsnobiety si multi altii.

32-a-editie-Mercedes-Benz-Fashion-Week-Rusia Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Rusia-32-a-editie

Unul dintre cele mai importante momente ale Mercedes-Benz Fashion Week Rusia a fost International Conference Fashion Futurum (14-15 Martie) eveniment organizat de Russian Fashion Council.

“Am vazut multa creativitate si foarte mult talent. Fashion Futurum este o idee foarte buna. Stiu ca este prima oara, dar este un succes. Am avut sansa sa vorbesc cu foarte multi din scolile italiene. Oamenii de aici au vorbit subiecte foarte importante si cred ca este o idee foarte buna sa ne gandim la viitor. Cred ca Fashion Futurum va fi interesant pentru publicul international”

a declarat Sara Azzone – Director Istituto Europeo Di Design Moda Milan.

Cea de-a 32-a editie a Mercedes-Benz Fashion Week Rusia a inregistrat o audienta fara precedent, peste 50000 de vizitatori, peste 30000 de fotografii pe Instagram cu hashtagul #MBFWRussia, multe clipuri video, etc.

Info&Foto: image.net

Comments are off this post!