Mergi pe verde!

Stil de viata

Mergi pe verde!

Reimprospateaza-ti casa cu nuante linistitoare si proaspete ale verdelui!
92

Daca esti in cautarea unei culori care sa-ti ofere o prospetime naturala, poti sa mergi pe verde, pentru a-ti energiza spatiul si a-ti crea o atmosfera de calmitate (preferabila, nuanta palmierului). Daca vrei sa indraznesti mai mult, poti opta pentru un tapet care sa aiba palmieri sau frunze mari de palmieri, un astfel de design, dand un aspect vibrant si rupand granita dintre interior si natura.

SFAT: Ai o camera calduroasa in casa sau apartament? Verdele te poate ajuta sa o simti mult mai racoroasa!
Mixeaza culori si texturi!

Nu folosi doar o culoare, ci adauga ceva interes si cu alte variante de nuante si texturi! Incearca sa utilizezi peretele ca nuanta de baza, pentru ca apoi, sa introduci mai multe culori folosind accesorii, mobilier usor si chiar un covoras. Combina texturi diverse pentru a-i da camerei viata, cum ar fi tesaturile moi ca lana si catifeaua, la care poti adauga elemente metalice si din lemn. Daca ti se pare coplesitoare camera cu prea mult verde, poti insera nuante albe pentru un contrast subtil in finisaje si accesorii.

Adu exteriorul in interior!

Cea mai evidenta asociere a verdelui este cu natura, iar daca nu ai un spatiu verde al tau (o gradina) , poti aduce natura la tine in casa! Combina culoarea de baza cu flori si motive in perne, lenjerie de pat, lucrari de arta, adaugand daca iti permite locul si plante de casa. Daca ai o terasa sau gradina, foloseste ca motive in camera, frunze de palmier, care vor deschide si mai mult spatiul intr-un mod inteligent, dand iluzia unui spatiu mult mai mare.

Fara teama pentru imprimeurile curajoase!

Iti plac imprimeurile verzi care sunt in tendinte, dar nu ai curaj sa le incerci? Nu trebuie sa iti faci griji, ci sa le incerci! Cheia aici este crearea unui echilibru! Foloseste culoare principala – fundalul pentru accent, apoi rupe monotonia cu o piesa de mobilier intr-o culoare solida. In dormitor, poti tine totul la un nivel mai subtil, prin amestecarea tesaturilor imprimate cu lenjeria roz sau gri.

Amenajeaza-ti scena!

Inainte de a introduce verdele, gandeste-te la starea pe care vrei sa ti-o transmita sau sa o ai in camera! Verdele palmier – cum nu este foarte luminos, este ideal pentru crearea unui sentiment de calmitate, ceea ce e foarte bine pentru un birou la domiciliu. Daca vrei o atmosfera linistitoare si odihnitoare, mergi pe tonuri luminoase de verde, alaturi de culori neutre. Daca iti doresti divertisment, adu in prim plan nuante de albastru electric sau galben. Poti crea un echilibru intre culorile luminoase cu neutre gri si lemn natural; pentru un aspect inteligent si rafinat, mergi pe finisaje din lemn de culoare neagra.

Distreaza-te!

Foloseste verdele de palmier in cele mai neobisnuite moduri pentru un factor ‘wow’! Adauga o pata de culoare intr-o camera plina de nuante neutre cu un articol de culoare verde. Combina culoarea cu roz luminos si portocaliu, pentru injectarea personalitatii in spatiu! Transforma un hol sau o baie de oaspeti intr-un punct de reper prin vopsirea peretilor in verde; este o culoare vibranta, care adauga viata si distractie in casa ta.

Comments are off this post!