Mezoterapia

Blog splendida

Mezoterapia

18

Mezoterapia este o procedura de infrumusetare care a depasit limita cabinetului medical si si-a facut loc in lumea cosmetica cu ajutorul mezopen-ului.

Ce este mezoterapia ? Este dureroasa ? Cat dureaza ?

Mezoterapia este tratamentul stratului mijlociu al pielii (mezodermul) dupa un concept dezvoltat in anul 1952 de medicul francez Michel Pistor. Mezoterapia este un tratament anti-aging si de regenerare ce imbogateste, hidrateaza, improspateaza tenul, amelioreaza vizibil ridurile, trateaza acneea sau semnele acesteia, dar si celulita.
Pentru zona faciala, se folosesc vitamine si substante active ce stimuleaza productia de colagen si elastina, precum si antioxidanti ce combat radicalii liberi si imbunatatesc activitatea enzimatica locala. La toate acestea, se adauga si acid hialuronic pentru reducerea ridurilor adanci. Rezultatul este un ten intinerit spectaculos!
Mezoterapia Corporala este un tratament indicat pentru topirea grasimii localizate si combaterea aspectului “coaja de portocala”. Substantele folosite sunt de origine vegetala si stimuleaza circulatia, reduc retentia de apa si accelereaza metabolizarea grasimilor. In ambele tipuri de tratament se folosesc microinjectii nedureroase, ce nu presupun perioada de recuperare, viata sociala nu este afectata. Este un tratament revolutionar pentru cei/ cele ce doresc sa intarzie sau sa rareasca vizita la medicul estetician, deoarece efectele sunt aceleasi.

Tratamentul este individualizat in functie de dorintele fiecarei cliente iar sedinta de tratament dureaza circa 20 minute. Mezoterapia este recomandata clientelor cu varsta minima de 20 ani!

In Galati, gasim Mezoterapia in cadrul salonului Migoto Spa.

Material realizat de Salon de Infrumusetare Migoto Spa

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *