Vreti Sa Va Pastrati Volumul Parului? Urmati Acest Mini Ghid!

Frumusete

Vreti Sa Va Pastrati Volumul Parului? Urmati Acest Mini Ghid!

12

Odata cu trecerea timpului se poate observa o subtiere a firelor de par. Un “aport” considerabil in acest sens, il au substantele chimice  folosite in saloanele de specialitate (daca nu sunt folosite produse corespunzatoare), tratamentele de par folosite in exces, lipsa unei alimentatii corespunzatoare. Pana si faptul ca iti impletesti parul in exces, duce la o degradare a parului si o scadere a volumului acestuia. Adauga la toate acestea si fluctuatiile hormonale, si vei avea motive reale de ingrijorare!
Una din cele mai sanatoase si naturale modalitati de a avea un par cu volum este sa te tunzi scurt. Puteti incerca in acest caz, diverse variante ale stilului bob! Puteti avea parte de asemenea si de o mai mare elasticitate, comparativ cu situatia parului lung.
Parul are nevoie sa fie hidratat, sa aiba stralucire, de aceea este necesara folosirea balsamului, dar nu in exces! Folositi variante ‘light’ si verificati intotdeauna produsele de ingrijire a parului si cele destinate volumului! Cele din urma sunt destinate firelor de par subtiri, ele nu rezolva principala problema, in schimb, dau volum parului pentru o anumita perioada de timp.
Alimentatia necorespunzatoare este un alt factor important al subtierii firelor de par, implicit al scaderii volumului. Consumati alimente sanatoase care sa contina si vitamina B, apa – pentru ca parul are nevoie de aceasta, suplimente pe baza de biotina – cu rolul de a intari parul si unghiile.
Incercati sa evitati stresul – un factor important al deteriorarii parului, iar daca sunteti o impatimita a instrumentelor de hair styling care incalzesc, incercati sa rariti folosirea lor. Vopsitul parului prea des, este de asemenea contraindicat daca va doriti volum la par, la fel ca si impletirea parului in diverse forme “incomode”.

Your email address will not be published. Required fields are marked *