Mihelle Cristine Camell-colectia Rose

Vestimentatie

Mihelle Cristine Camell-colectia Rose

Prima colectie de rochii ale brand-ului Mihelle Cristine Camell.
191

Mihelle Cristine Camell si-a lansat prima sa colectie de rochii “Rose” in cadrul unui concurs de Miss. Ea se deosebeste de ceilalti creatori de moda si se afirma cu o colectie de rochii din flori cusute manual, bucata cu bucata. De curand, am avut placerea sa port una dintre aceste creatii in cadrul petrecerii OK! Magazine. Pot sa afirm ca m-am simtit speciala si am fost apreciata de catre ceilalti invitati.

Mihelle ne-a declarat ca …

Sunt inspirata din taramul florilor si folosesc pasiunea pentru pictura si dragostea pentru aranjamente florale astfel incat sa creez ceva deosebit si unicat pentru fiecare persoana ce imi calca pragul atelierului.

Rochiile din colectia “Rose” sunt realizate din trandafiri, bujori, ortensii si innobilate cu cristale si perle. Datorita numarului mare de flori cusute pe fiecare rochie in parte, acestea devin grele, dar cu siguranta merita efortul de a fi purtate, deoarece sunt deosebite si atrag toate privirile. Daca iti doresti, cu certitudine nu vei putea trece neremarcata, asa cum a fost si in cazul meu!

Colectia “Rose” se adreseaza atat fetitelor cat si doamnelor si domnisoarelor, care isi doresc o tinuta memorabila.

Asadar, va prezint prima colectie de rochii ale brand-ului Mihelle Cristine Camell!

Comments are off this post!