Millennial Elegance-Larisa Lupoiu

Millennial Elegance - Larisa Lupoiu inseamna atentie pentru imaginea personala, libertate, incredere, independenta, nevoia de a se simti in control, puterea unor decizii asumate si experiente memorabile.

[dropcap custom_class=”normal”] Romania devine competitiva in domeniul modei, iar fashion designerii sunt din ce in ce mai creativi si atenti la schimbari si trend-uri. Fashion Designer-ul Larisa Lupoiu s-a lasat inspirata de generatia millennial si, pe baza caracteristicilor definitorii ale acesteia, a realizat o colectie dedicata femeilor, prezentata cu fast in cadrul Romanian Fashion Philosophy. [/dropcap]
Al doilea weekend al lunii martie a inceput cu o prezentare de moda de exceptie, in care creatiile designerilor au incantat privirile si au servit drept inspiratie pentru publicul pasionat de moda. Noua colectie Monarh Design are atribute comune cu generatia care schimba registrul si pentru care fericirea este prioritara.

Millennial Elegance” inseamna atentie pentru imaginea personala, libertate, incredere, independenta, nevoia de a se simti in control, puterea unor decizii asumate si experiente memorabile.
Creatiile se adreseaza reprezentantilor millennial, familiarizati cu shopping-ul online, care vor o experienta de cumparaturi rapida, eficienta, care livreaza ceea ce promite fotografia, dar si celor pentru care vizita la showroom este o experienta placuta, de care nu se pot lipsi.
Colectia include piese vestimentare rafinate, realizate din matase, corsete care complimenteaza silueta, maneci victoriene, salopete feminine cu volane si rochii fine, elegante, care transforma o simpla purtare intr-o amintire de neuitat. Prezentarea a culminat cu o creatie de cuplu, la care Tudor Tailor a raspuns invitatiei de a completa eleganta feminina Monarh cu stilul inconfundabil al costumelor realizate fara cusur.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2018/03/Larisa-Lupoiu-monarh-design.jpg”]

Larisa Lupoiu este designer inca din 2012 si crede cu tarie ca industria fashion are propria filosofie, pe care fiecare o percepe in functie de gusturi, experiente, cultura si viziune. Moda este pasiunea ei transformata in business, intrucat, pe langa brand-ul Monarh Design, Larisa este si producator in industria fashion, ceea ce ii valideaza abilitatile de antreprenor.

[blockquote]A fost o seara cu feedback pozitiv, ceea ce ne motiveaza sa avem incredere ca eforturile noastre sunt apreciate. Colectia este realizata integral din matase, pentru ca matasea este un statement de rafinament si eleganta si corespunde stilului Monarh. Multumesc tuturor pentru aprecieri si Doinei Spataru pentru momentul de saxofon, care a completat contextul chic al prezentarii.[/blockquote]

a declarat Larisa Lupoiu.

Prezentarea de moda a reprezentat interes si pentru vedete si influenceri. Xonia, Ale Blake, Alexandru Constantin, Irinel Columbeanu, Dana Enache, Sensy Sny, Loredana Chelba, Nadia de Luca, Ana Maria Marinescu, Marian Vasilescu sunt doar cativa care au ales sa isi petreaca seara descoperind talentul designerilor romani.

Romanian Fashion Philosophy este un eveniment dedicat modei internationale, care inseamna o noua filosofie despre moda, un concept avangardist care doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria fashion.

Info&foto : comunicat de presa Larisa Lupoiu