Mireasa perfecta

Pachetul promotional Mireasa perfecta, care contine un tratament facial, make-up si hair styling!
Famost

A fi mireasa perfecta reprezinta una din dorintele viitoarei mirese: sa arate impecabil in cea mai importanta zi din viata ei! Pentru a va indeplini dorinta, suntem trei profesioniste care s-au gandit la voi: Lilica Buradacosmetician/ Georgiana Branzahair stylist/ Diana Pavelmake-up artist.


PAS 1

Incepem cu un tratament cosmetic: tenul trebuie sa arate perfect!

Il curatam printr-o metoda non invaziva numita microdermabraziune, inlaturam punctele negre si celulele moarte, dupa care hidratam, tonifiem si ii dam stralucire cu oxigen hiperbaric, folosind seruri adaptate nevoilor fiecarui tip de ten.

Acum, tenul este perfect, pregatit de machiaj!

Curatam printr-o metoda non invaziva numita microdermabraziune, inlaturam punctele negre si celulele moarte.

PAS 2

Este randul Giorgianei Branza, hair stylist, o mare iubitoare a meseriei, sa va aranjeze parul.

Coafuri retro, texturate in tendinte, executate dupa ce au fost studiate fizionomia fetei, lungimea parului, culoarea si nu in ultimul rand, dorinta miresei.

Coafuri retro, texturate in tendinte, executate dupa ce au fost studiate fizionomia fetei, lungimea parului, culoarea ...

PAS 3

Diana Pavel, binecunoscut make-up artist, va face urmatoarea transformare!

Machiajul va rezista mai mult decat va imaginati si veti arata chiar si a doua zi ca si cum abia ati iesit de la machiaj, folosind doar produse de lux.

Machiajul va rezista mai mult decat va imaginati si veti arata chiar si a doua zi ca si cum abia ati iesit de la machiaj.

Noi iti oferim pachetul promotional Mireasa perfecta, care contine un tratament facial, make-up si hair styling! In acest material, ti-am prezentat doar unul din modelele noastre before & after!

Ne place perfectiunea si in final, vei arata … WOW!