Mituri despre o viata mai lunga

Stil de viata

Mituri despre o viata mai lunga

19

A trai mai mult nu are a face cu a fi vesel, ingrijorat sau a nu munci atat de mult, lucru demonstrat de un studiu de 20 de ani, efectuat la Universitatea din California si care a daramat toate miturile privitoare la acest aspect.

  1. Casatoria nu le ajuta pe femei sa traiasca mai mult, in schimb, se pare ca ii avantajeaza mai mult pe barbati.
  2. Divortul nu afecteaza femeile: cele care s-au despartit, au trait la fel de multa ca si cele care au ramas casatorite.
  3. A nu munci foarte mult si a nu te stresa nu iti prelungesc viata; de fapt, daca esti mult mai implicat in ceea ce faci, reprezinta o reteta pentru o viata mai lunga.
  4. Daca se incepe scoala prea devreme, se pot taia din anii de viata; mai bine sa se inceapa mai tarziu si pana atunci, sa se joace cu prietenii!
  5. Daca ai un animalut de companie, acest lucru nu te va ajuta sa traiesti mai mult, in schimb, iti ofera o stare de bine.
  6. Veteranii de razboi au tendinta de a muri prematur, dar acest lucru nu are de-a face cu traumele din razboi. Pur simplu au tendinta sa adopte obiceiuri de viata nesanatoase.
  7. Simtindu-te iubit si protejat, nu te ajuta sa traiesti mai mult, in schimb iti ofera un sentiment de bine. Interactiunile sociale ajuta, dar, trebuie sa-ti alege prietenii cu grija! De ce? Daca ai prieteni sanatosi, acestia te vor ajuta sa traiesti mai mult, in schimb cei nesanatosi iti iau ani din viata.

Comments are off this post!