Moda personala in pandemie

Moda personala in pandemie poate ca nici nu ar mai trebui sa fie considerata parte a acestei mari industrii.

Moda personala in pandemie poate ca nici nu ar mai trebui sa fie considerata parte a acestei mari industrii, dat fiind faptul ca simplitatea garderobei este cea care ne-a guvernat viata in perioada de izolare.

Si pentru multe dintre noi care ori si-au pierdut locul de munca, ori s-au reorientat sau lucreaza de acasa, aceasta moda in care domina pijamalele, piesele vestimentare sport, papucii, inca dicteaza LOOK-ul zilnic. De cealalta parte, pentru cei care merg la serviciu, timpul parca a stat in loc, asta daca s-au aliniat tendintei generale de a cheltui cu masura pe haine; aceleasi haine in garderoba din perioada martie-aprilie, cu mici insertii de piese de vara noi. Pentru iesitul in apropierea locuintei, o pereche de blugi in combinatie cu tricouri si bluzite pe care le schimbi dupa starea de spirit, ar fi de ajuns, moda personala in pandemie fiind extrem de simpla pentru majoritatea.

Daca in garderoba ta crezi ca se afla piese, accesorii care pot fi folosite, mai ales ca din punct de vedere calendaristic suntem in toamna, poate ca nu ar fi o idee gresita sa le scoti, sa le scuturi de praf si sa le integrezi in tinutele tale. Exista posibilitatea ca, nevazandu-ti hainele/ accesoriile de ceva timp, sa ai impresia ca le-ai achizitionat cu ani in urma, in alta epoca, dar nu iti face probleme, pentru ca poti reveni oricand la normal! Iar daca nici nu a fost necesar sa iesi sau ai stat mai mult singura, poate ca nici nu prea ti-a pasat de cum arati! Cand iti cumperi haine, o faci sa iti stea tie bine, sa te completeze, sa te ajute sa iti conturezi stilul si sa transmiti ceva modei si celor din jur, fie ca vorbim de incredere, seductie, joaca. Moda poate fi vazuta ca un joc de identitate si iti dai seama de acest lucru cand nu mai exista, in cazul de fata datorita pandemiei. Iar a te imbraca intr-un anume mod pentru ca nimeni sa nu te admire sau sa nu existe o discutie despre outfit, iarasi nu are farmec!

De multe ori, anumite haine, accesorii sau outfit-uri sunt asociate cu momentele frumoase petrecute in preajma unor oameni deosebiti, clipe memorabile, petreceri de neuitat. Din nefericire, pentru anumite persoane, a nu se mai imbraca, a nu mai fi la moda, poate reprezenta o experienta destul de dureroasa. Dar cum lucrurile ar trebui sa se linisteasca si sa intre in normalitate, putem privi totul intr-o nota mai relaxata si mai optimista. Poti fi chiar coplesita de emotie atunci cand te vezi fata in fata cu libertatea si bucuriile oferite de piesele vestimentare!

Sa ne bucuram ca putem fi iarasi noi insine, sa ne manifestam entuziasmul ca vechea noastra prietena – moda ne-a asteptat si ca vom putea petrece clipe de neuitat impreuna, chiar daca lucrurile s-au schimbat si pot fi diferite in viitor!