Moda si nume care trebuiesc retinute in 2019

Vestimentatie

Moda si nume care trebuiesc retinute in 2019

Clasic, modern, ecologic. Bijuterii, genti de mana, incaltaminte.
174

Daca iubesti si esti pasionat(a) moda, urmaresti tendintele, iata in continuare 5 nume care trebuiesc retinute si care, in ultimul timp, au demonstrat viziune si originalitate! Designeri care aduc un suflu nou modei. Clasic, modern, ecologic. Bijuterii, genti de mana, incaltaminte.


MEDEA

Acest brand este infiintat de surorile italiene Giulia si Camilla Venturini, care ne aduc in prim plan genti de mana structurate de diverse dimensiuni, avand un design curat si contemporan. Gasim gentile de mana in cele mai diverse culori, executate cu cea mai mare atentie la detalii si in diverse variante.

medeamedea.it

HERNAN HERDEZ

In ultimii ani, perlele au fost “eliberate” usor usor de conotatiile clasice, formele neregulate ale lor fiind acceptate si aducandu-le in centrul atentiei. Designer-ul Melissa Hernandez din Brooklyn reuseste sa scoata ce e mai bun din ele, ea lasandu-si cariera din publicitate si reintorcandu-se la pasiunea pentru bijuterii. Incorporand materiale reciclabile si perle de apa dulce, bijuteriile sale sunt cel putin magice.

hernanherdez.com

GU-DE

Aceste brand coreean realizeaza genti de mana din piele, care au aspect de piele de crocodil. Stilul este unul elegant, ne poarta intr-o atmosfera vintage, au finisaje lucioase, au marimi care le fac extrem de practice: luxul retro este cel mai bun!

gu-de-official.com

FARIS

Este un brand fondat de Faris Du Graf in Seattle – Washington, si iese in evidenta prin intermediul bijuteriilor statement, avand o abordare contemporana si minimalista. Se remarca cerceii care ne duc cu gandul la candelabre din bronz, bijuterii de argint in forma abstracta, toate invelite de o eleganta aparte.

farisfaris.com

AMINA MUADDI

Cine isi doreste o incaltaminte care sa atraga privirile sau o incaltaminte de calitate discreta, se poate indrepta catre Amina Muaddi (mama romanca, tatal iordanian). Remarcandu-se prin incaltamintea de culoare alba, a tocurilor, a diamantelor de pe curele, nu este de mirare ca a atras atat atentia vedetelor, cat si a lanturilor de magazine importante.

aminamuaddi.com

Comments are off this post!