Moda si ochelari de soare 2021 2022-principalele tendinte

Diverse, atragatoare, functionale - acestea ar fi caracteristicile celor mai importante tendinte ochelari de soare 2021 2022, un accesoriu prea important in moda de astazi pentru a fi ignorat sau a nu i se acorda atentia cuvenita.

Diverse, atragatoare, functionale – acestea ar fi caracteristicile celor mai importante tendinte ochelari de soare 2021 2022, un accesoriu prea important in moda de astazi pentru a fi ignorat sau a nu i se acorda atentia cuvenita. Indiferent de optiunea aleasa, vei remarca tendintele elegante care domina ochelarii de soare, fie ca vorbim de revigorarea modelelor clasice ca ochiul de pisica sau supradimensionatul, pana la optiunile sculpturale, distractive, ecletice. O gama larga de modele, din care si cei mai pretentiosi vor gasi varianta ideala.

Colorat

Una din cele mai distractive tendinte ochelari de soare 2021 2022 sunt ochelarii colorati, fie ca e vorba de cadre sau lentile sau combinatiile interesante intre cele doua. Optiuni populare, diverse, cu rame din plastic sau rame transparente, asortate cu piesele vestimentare.

Una din cele mai distractive tendinte ochelari de soare 2021 2022 sunt ochelarii colorati, fie ca e vorba de cadre sau lentile.
Prada

Rosul

Luand locul galbenului, rosul s-a dovedit alegerea principala a caselor din moda in privinta lentilelor, o tendinta ochelari de soare 2021 2022 cu influente futuriste. Elementele distractive, cadrele dreptunghiulare, toate fac din aceasta optiune una din cele mai bune pentru aceasta perioada.

Luand locul galbenului, rosul s-a dovedit alegerea principala a caselor din moda in privinta lentilelor, o tendinta ochelari de soare 2021 2022 cu influente futuriste.
Sportmax

Partea insorita

O nuanta la fel de populara si distractiva, care si-a castigat un loc binemeritat intre cele mai importante tendinte ochelari de soare 2021 2022. O tendinta foarte potrivita pentru street style, de la cadre in forme ovale la patratoase, o culoare optimista perfecta in zilele gri care vor urma.

O nuanta la fel de populara si distractiva, care si-a castigat un loc binemeritat intre cele mai importante tendinte ochelari de soare 2021 2022.
Versace

Ochi de pisica

Una din cele mai feminine tendinte ochelari de soare 2021 2022, variantele de ochelari ochi de pisica au fost vazute in forme mai ascutite sau curbe moi, iar daca vrei sa mergi pe clasic, exista multe case de moda ce ofera modele adecvate gustului tau.

Una din cele mai feminine tendinte ochelari de soare 2021 2022,.
Lanvin

Circular supradimensionat

O tendinta retro ochelari de soare 2021 2022 se inspira din anii 1960, oferindu-ti eleganta clasica pe care o cautam de multe ori si care poate fi usor atinsa cu ajutorul acestor accesorii. Au fost vazute multe variante ale celor mai importante case de moda, avand lentile mate sau transparente, negre sau culori complementare.

O tendinta retro ochelari de soare 2021 2022 se inspira din anii 1960, oferindu-ti eleganta clasica pe care o cautam de multe ori.
Max Mara

Suprarealist

Chiar daca la o prima vedere anumite perechi de ochelari de soare pot parea imposibil de purtat, exista multe iubitoare de moda indraznete, cu viziune avangardista. Asa ca, daca iti doresti un LOOK unic si sa fii cu un pas inaintea celor din jur, mergi pe o astfel de pereche de ochelari fantezista!

Acne Studios

Patratoase

Fie ca regasim formele patratoase ale ochelarilor de soare cu rame subtiri sau groase, aceasta este o tendinta destul de populara pentru sezonul 2021 2022. Daca iubesti variantele retro, ai optiuni patratoase cu rame subtiri roz avand accente ale anilor 1990, sau poate preferi forme dreptunghiulare rotunjite sau in colturi; orice preferi, acest sezon iti poate oferi!

fie ca regasim formele patratoase ale ochelarilor de soare cu rame subtiri sau groase, aceasta este o tendinta destul de populara pentru sezonul 2021 2022.
Dolce & Gabbana

Negru

Lentilele negre se regasesc intre cele mai importante tendinte ochelari de soare 2021 2022 si la fel ca rujul rosu sau bulinele polka, ele sunt mereu la moda, regasindu-se in fiecare sezon. Iar variantele au fost destul de versatile, de la cadre supradimensionate patratoase sau rotunjite, la forme ovale mai mici sau cadre interesante contrastante in mod elegant.

Off White

Rame negre

Un LOOK misterios cu ajutorul ramelor negre pentru sezonul rece 2021 2022, o optiune clasica pentru cele ce vor sa aiba o aparitie discreta. Daca lentilele sunt negre, atunci esti si mai aproape de scopul tau.

Un LOOK misterios cu ajutorul ramelor negre pentru sezonul rece 2021 2022, o optiune clasica pentru cele ce vor sa aiba o aparitie discreta.
Dior

Alb

Una din tendintele clasice, ochelarii de soare cu rame albe se regasesc si in acest sezon pe podium, doar ca in reinterpretari moderne, cu accente futuriste. Au fost designeri care au facut si trimiteri inapoi in timp, au fost vazute cadre albe si lentile colorate vibrante actuale.

Del Core