Modaprima este acum

Media

Modaprima este acum

56

De vineri 18 mai pana duminca 20 mai, in cadrul Stazione Leopolda din Florenta, Pitti Immagine prezinta cea de-a 84-a editie a Modaprima – un punct de referinta pentru moda care a fost conceputa si produsa pentru distributia pe scara larga. Expozitia comerciala cuprinde colectii ready to wear si accesorii pentru barbati si femei, pentru sezonul primavara – vara 2019 si pentru cele mai bine vandute din toamna iarna 2018-2019.

Modaprima se concentreaza pe spiritul international, avand un format de expunere care vizeaza relansarea calitatii articolelor sale, cercetarea, cu selectarea companiilor de varf din acest sector si cu o sinergie din ce in ce mai mare intre toate elementele pietei.

Modaprima este:

Contemporanul ready to wear

Modaprima pune in lumina reflectoarelor o selectie dintr-o serie de colectii produse in Italia, cu influente internationale intense, perfecta pentru o ditributie internationala, dinamica si intr-o evolutie constanta. Se concentreaza pe calitatea si tehnica si stilistica, pe flexibilitatea productiei si pe raportul pret/calitate ale celor mai selectate companii din sector.

Acceorii de calitate

Dupa succesul editiilor precedente, Modaprima se concentreaza din ce in ce mai mult si pe accesorii, o sectiune foarte dinamica din industria modei. O gama de produse special create pentru cumparatorii care vizeaza o noua introducere stilistica, cu o selectie de companii – produsul cercetarii semnate Pitti Immagine.


Dintre numele prezente …

Charles BoWtie este influentat de cultura pop britanica si de arta contemporana, compusa din piese colorate si vibrante care reflecta mentalitatea sa anti conformista. Charles BoWtie depaseste veacurile, jucandu-se cu codurile si rasturnand conventiile lumii modei, reinvestindu-se pe sine dupa vointa.

Ellalu a fost fondat in anii ’80 si este un brand elegant si rafinat, cu haine care imbunatatesc feminitatea. Brandul acorda o atentie deosebita tendintelor din moda, iar colectiile sale de tricotaje au insotit si interpretat schimbarile din lumea femeilor. Toate fazele, de la design stilistic la productie, se desfasoara in Italia, Ellalu facand intotdeauna din calitate si stil, caracteristicile fundamentale care reprezinta astazi, valorile si misiunea companiei.

LE CAROSE
Romantic, rafinat, chic, vintage, sportiv, bon ton … toate aceste adjective descriu un nume: LE CAROSE de PINK MOOD; o colectie de coliere, cercei, ceasuri, tricouri si genti de mana pentru femeile de astazi. Fiecare femeie are propriul stil, iar LE CAROSE are propriul mod sa le interpreteze.

SUPERIOR CONFEZIONI
Hainele superioare se nasc din dragostea pentru materiale de calitate superioara, rezultat al cercetarii pasionale, a creatiei si dedicatiei pentru fabricarea lor de catre mainile capabile ale expertilor. Marca superioara intalneste nevoile femeii cu gusturi rafinate, care doreste un aspect total confortabil dimineata si noaptea, fabricat in Italia pentru toate dimensiunile, de la 42 la 52.

Info&foto: pittimmagine.com

 

Comments are off this post!