Model de top Behati Prinsloo

Supermodele

Model de top Behati Prinsloo

72

Caracteristice fizice Behati Prinsloo Inaltime: 180 Piept: 81 Talie: 61 Solduri: 89 Culoare par: saten deschis Culoare ochi: caprui

De origine namibiama, Behati Prinsloo s-a nascut pe 16 mai 1989 in Grootfontein, a crescut vorbind africana si a fost educata in engleza. Ea a fost descoperita la 16 ani de catre Sarah Doukas (Kate Moss a fost descoperita tot de Sarah) cea care detine Storm Model Management in timpul unei vacante pe care si-o petrecea in Cape Town; a semnat imediat.

Pasul important a fost facut  in momentul in care a semnat cu Victoria’s Secret, devenind imaginea liniei numita ‘Pink’; a participat de asemenea, in multe spectacole de prezentare si campanii ale gigantului in lenjerie. Behati Prinsloo a devenit una din favoritele fanilor online, fiind a doua dintre cele mai cautate modele Victoria’s Secret, dupa Candice Swanepoel. De asemenea, stilul ei excentric de viata a facut-o sa ramana in centrul atentiei pe paginile mass mediei.

despre-supermodel-behati-prinsloo

Behati Prinsloo  defilat pentru Chanel, Prada, Louis Vuitton, Zac Posen, Alexander McQueen, MaxMara, Lacoste, Miu Miu. A participat in campanii pentru nume ca, Chanel, H&M, Hugo Boss, Kurt Geiger, Marc by Marc Jacobs, Seafolly, Stefanel, Juicy Couture, Lacoste, Max Studio, Nina Ricci, Tommy Hilfiger, Gap, DKNY Jeans . De asemenea, Behati a aparut in editoriale si pe copertile unor reviste ca Elle, Vogue, i-D, l’Officiel, GQ.

  • Cele mai bune prietene ale sale sunt Candice Swanepoel si Coco Rocha.
  • Primul ei job in modeling a fost sa-si pozeze picioarele pentru Vogue – Italia.
  • Numele mai putin obisnuit Behati inseamna in africana “Beatrice”.

Ce spune Behati Prinsloo?

  • Intr-o zi ma voi muta cu siguranta in Cape Town sau Namibia, nu stiu ce vreau sa fac acolo, dar voi cumpara locuri si diverse lucruri. Iubesc Africa! Inima mea este acolo!
  • Imi place ciocolata neagra – as putea manca pana as vomita.
  • Plaja ma face sa ma simt cel mai mult acasa. E oxigenul meu. Am uitat cat de mult am nevoie de ea, uneori, atunci cand lucrez departe

 

Comments are off this post!