Supermodele

HomeSupermodeleModel masculin Matthew Noszka
Model masculin Matthew Noszka

Model masculin Matthew Noszka

Matthew Noszka s-a nascut pe 27 octombrie 1992 in Pittsburg si este un model american, avand origini irlandeze, germane, suedeze, poloneze, spaniole. Cand avea 11 ani, mama sa a fost diagnosticata de cancer, apoi cand a crescut, a inceput sa munceasca pe timpul verii in constructii cu tatal sau. La un moment dat, a postat o fotografie personala pe Instagram, atragand atentia unui reprezentant al Wilhelmina Models, Luke Simone. In cateva zile, el a intrat intr-o campanie Nike.

Caracteristici fizice Matthew Noszka : inaltime 188 culoare par blond culoare ochi verzi.

Matthew Noszka practica baschetul si ii place orice fel de sport; ii place de asemenea muzica, declarandu-se fan al multor artisti contemporani. Daca nu ar fi practicat modelingul, i-ar fi placut sa urmeze o cariera de baschetbalist in Europa; de asemenea, ii place sa lucreze in constructii alaturi de tatal sau, considerand un timp valoros pe care si-l petrece alaturi de el.
Cea mai frumoasa experienta din modeling pana in momentul de fata, a fost sedinta foto din Germania pentru Hugo Boss!

  • A defilat in 2015 pentru H&M si a lucrat cu nume ca Hugo Boss, Calvin Klein, Moncler, Tom Ford.
  • Ii plac foarte mult rucsacurile Louis Vuitton!
  • Pentru a arata bine, foloseste creme cu SPF, are o alimentatie sanatoasa, bea multa apa si este foarte activ.
  • Luke Simone a declarat la ABC ca Matthew ‘arata ca visul oricarui american’ !
  • Recunoaste ca s-a gandit la modeling, dar niciodata ca va ajunge la acest nivel; a luat modelingul in calcul, in mod special doar ca o sursa de venit.

Matthew Noszka este reprezentat de Women / 360 – New York, Elite Paris, Elite Milano, Elite Londra, Elite Spain – Barcelona.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»