Modelele It kids se reintorc la New York

Modelele It kids se reintorc la New York-septembrie 2019.

4 modele internationale cu varste intre 10-12 ani, vor defila zilele acestea in cadrul celebrului New York Fashion Week pentru designeri straini. Totodata, brandul romanesc Two kids Clothing, reprezentat de catre designerul Nicoleta Marin, va fi prezent in spatiul expozitional District Garment, dedicat tinerilor designeri.

Pre show-ul, vizionarile private si show-urile vor avea loc in perioada 6-9 Septembrie in timpul in care si marile case de moda isi prezinta noile colectii SS 2020 la adulti. Fetele Maria Flacau, Paula Both, Alessia Stoica si Maria Caterina Imperiale sunt deja cunoscute in Romania pentru titlurile lor la concursuri internationale. Paula Both a castigat Top Child model of the Planet in 2018 in Georgia, Alessia Stoica a castigat Junior Female model la World Championship of performing arts in L.A., Maria Flacau Little miss Galaxy in Bulgaria, iar Maria Caterina Imperiale It girl- Mini Miss Global.

Mai mult, absolut toate modelele It kids au avut deja defilari la Londra, Paris, Milano si zeci de prezentari in Romania. Pe de alta parte, brandul romanesc Two kids Clothing prezent si el la New York, este al doilea an consecutiv invitat sa isi prezinte noua colectie, iar cateva piele vizionate vor intra intr-un concept store la Paris, incepand cu luna Decembrie.

Sunt fericita sa fim invitati al treilea an consecutiv la NY Fashion Week cu copiii romani si colectia Two kids. Ma mandresc cu ei peste tot in lume fiindca sunt frumosi, talentati si privesc modelling-ul in serios. Inteleg ca este vorba despre eforturi multiple si sustinute, iar parintii lor accepta faptul ca nu vor deveni celebri peste noapte, ci ca trebuie sa isi construiasca viitorul caramida cu caramida. Tin sa multumesc pe aceasta cale trainerilor It kids- Art school & modelling Agency, partenerilor mei din strainatate care au facut posibil sa ajungem aici, precum si agentiei de modele MM models din Milano, cu care avem un parteneriat fructuos,

relateaza Catalina Buzdun, managerul copiilor.

Vom scrie cu drag in continuare despre prestatiile copiilor la New York si sugeram tuturor parintilor sa isi inscrie copiii la activitati placute, daca nu pentru dezvoltare, macar pentru recreatie. Copiii romani demonstreaza continuu ca se poate face performanta artistica in toate domeniile, de la varste fragede, cu vointa, rabdare si multa munca.