Despre modelling

HomeDespre modellingLucruri Esentiale Care Ar Trebui Stiute de Barbati Care Aspira La O Cariera In Modelling
Lucruri Esentiale Care Ar Trebui Stiute de Barbati Care Aspira La O Cariera In Modelling

Lucruri Esentiale Care Ar Trebui Stiute de Barbati Care Aspira La O Cariera In Modelling

Competitia este la fel de acerba ca si la modelele feminine. In plus, ca nou intrat pe aceasta segment trebuie sa ai multa rabdare, sa iti folosesti toate atuurile si sa detii o strategie foarte bine definita. Esti in competitie cu multi asemantori tie si nu este de ajuns sa arati bine si sa spui : “pot sa fac si eu asta”.
Poti reusi luand deciziile potrivite si adoptand o strategie de marketing buna; o astfel de strategie este mult mai eficienta comparativ cu un tip care arata bine si nu face nimic in acest sens. Pune-ti intrebarile: “de ce as fi eu ales?”, “ce am eu in plus fata de altii?” , “care imi sunt atuurile?”, “ce fac pentru a ma diferentia de ceilalti?”. Gaseste-ti raspunsurile si actioneaza!
In momentul in care participi la o auditie/casting, poti include si cateva detalii care sa te avantajeze (ce realizari importante ai avut, ce premii ai castigat, daca stii sa canti sau ai vreun talent special, etc), trebuie sa ai o descriere sincera, dar si sa iti scoti in evidenta calitatile. La fel de importante sunt personalitatea si o atitudinea adecvata in diversele situatii pe care le intalnesti.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»