Bloguri bune

HomeBloguri buneMomente in viata – Iustina Talea
Momente in viata – Iustina Talea

Momente in viata – Iustina Talea

… cand zambesti, cand visezi, cand suferi, cand esti fericit, cand aliniezi amintirile si faci noduri clipelor pe care nu vrei sa le pierzi, cand iubesti si vrei s-o stie o lume… Acestea sunt niste ”momente in viata” pe care nu ai vrea sa le inlocuiesti, chiar daca, undeva, au lasat cicatrici pe care zilnic le acoperi cu un estetic pansament.
De ele, de aceste crampeie de existenta unice, are grija Iustina Talea Dinulescu, autoarea blogului www.momenteinviata.ro. Se autodefineste asa: ”Sunt o devoratoare de tot ce e frumos, un om plin de viata dar si o enigma!”. Ea a avut amabilitatea de a ne raspunde unor intrebari si, cu aceasta ocazie, am avut placut asurpriza sa descoperim, dincolo de un om sensibil, si o persoana cu o dorinta extraordinara de a cauta in sufletele oamenilor acea potentialitate care sa ii faca deschisi la frumos si care sa ii faca, astfel, pe ei insisi mai luminosi, mai buni.

Famost: Cei mai multi dintre noi se refugiaza in mediul virtual, ajungand sa consume acolo momente care pana acum 20 de ani se derulau in viata cea reala: relatii, amicitii, literatura. Consideri ca existenta unui blog care face recomandari de lectura are puterea de a orienta gustul estetic?

Iustina: Mediul virtual a ajuns sa ocupe intr-adevar o mare parte din existenta noastra. Socializarea aceasta online este cu dus si intors, atunci cand vine vorba de interactiunea intre oameni, insa, din punct de vedere cultural, am observat ca oamenii sunt in cautarea calitatii, fiind insetati de frumos si satui de nonvalorile care sunt promovate la televizor, de exemplu.

Pe blogul meu am inceput sa recomand carti si filme bune din acelasi motiv pentru care o faceam si dincolo de monitor – dorinta de a imparti frumosul cu prietenii mei. Cu timpul, am fost surprinsa si fericita sa descopar ca recomandarile mele nu doar ca au ajuns la cei care iubeau lectura si erau in cautarea unui nou roman bun, ci au ajuns si la cei care in mod normal nu erau pasionati de universul cartilor, dar care si-au dezvoltat aceasta pasiune in urma recomandarilor pe care le-am facut pe blog. Stii, am o satisfactie imensa atunci cand primesc mesaje in care sunt rugata sa recomand carti sau sa fac o lista cu filme bune de vazut, care transmit un mesaj puternic, deoarece asta inseamna ca acei oameni au incredere in gustul meu. Ca formator de opinie, inseamna ca mi-am atins scopul, iar asta mi se pare grozav.

Famost: In ce masura simti sau crezi ca blogul tau influenteaza publicul? Si, mai ales, care este publicul tau?

Iustina: Publicul meu este format din oameni care imi seamana, indiferent de varsta sau sex. Oameni simpli, care cauta si pana la urma gasesc frumosul in cele mai marunte sau neobisnuite locuri, oameni care stiu sa gaseasca o carte buna indiferent de coperta.
Nu stiu exact in ce masura oamenii sunt influentati de ceea ce public eu pe blog, dar simt ca de multe ori mesajele mele ajung la cine trebuie exact in momentul in care trebuie. Sunt multi cititori care imi spun „Iustina, imi citesti in suflet si redai in cuvinte ceea ce eu nu pot„. Ei bine, pentru mine acest moment este cat se poate de special si nu pot decat sa ma bucur ca am reusit sa creez o astfel de legatura cu cititorii mei.

Va lasam, asadar, sa descoperiti pe blogul Iustinei o parte dintre indiciile care duc la dezlegarea enigmei sufletului ei!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»