Stil de viata

HomeStil de viataMotive pentru A Fi Recunoscatori
Motive pentru A Fi Recunoscatori

Motive pentru A Fi Recunoscatori

Suntem fiinte umane, traim intr-un mediu concurential in aproape orice situatie si de multe ori – justificat sau nu – avem tendinta de a-i invidia pe altii. Uitam sa ne bucuram de clipele prezente, tindem sa fim materialisti, suntem in goana dupa tot ce este nou, bun, si uitam ceea ce conteaza cu adevarat!

Mai jos, avem enumerate cateva motive pentru a fi recunoscatori, lucruri simple de care avem nevoie cu adevarat si ce este foarte important: le avem la indemana tot timpul!

1. VIATA reprezinta unul din lucrurile pentru care merita sa fii recunoscator. Cu toate lucrurile bune si rele care care ne-au fost presarate pe acest drum, viata este totusi un lucru minunat, de la o simpla adiere a vantului, pana la o mancare buna.

2. FAMILA este un lucru de nepretuit, ei sunt care te inteleg si te accepta pentru ceea ce esti. Exceptand cazurile deosebite, nimeni nu te va sustine si nu te va iubi asa cum o face familia!

3. PRIETENII sunt ca familia: sunt acolo cand ai tu nevoie cel mai mult! Ei te inveselesc cand esti cu moralul la pamant, ei te critica fara perdea atunci cand este cazul, ei lupta pentru tine! Ce merita ei din partea ta? Recunostinta!

4. LOCUL DE MUNCA poate parea ca nu face parte din acest top, dar ganditi-va ca va ofera o sursa de venit si cel mai important, poate fi o piatra de temelie pentru un loc de munca mai bun! Niciun job nu este perfect, dar castigati experienta, asimilati cunostinte, intrati in contact si cunoasteti persoane noi, iar avantajele pot continua.

5. CEEA CE AI ar trebui sa te multumeasca! Indiferent ca ai mai mult sau mai putin, e mai bine decat sa nu ai nimic! Sunt multi care te invidiaza, care si-ar dori sa fie ca voi sau cel putin sa experimenteze ceea ce traiti voi; de asemenea, nimeni si nimic nu trebuie sa va opreasca din ceea ce va doriti!

 

Tags:

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»