My Cliniq by Diana Bianca la Nova TV

Media

My Cliniq by Diana Bianca la Nova TV

Emisiunea va fi bilunara si va fi difuzata in prime time, la Nova TV.
545

Emisiunea My Cliniq by Diana Bianca debuteaza marti, 16 Aprilie, incepand cu ora 19:30, la Nova TV, amfitrioana emisiunii fiind Diana Bianca. Emisiunea va fi bilunara si va fi difuzata in prime time, la Nova TV, fiind bazata pe cele mai interesante noutati din domeniul frumusetii, ultimele tendinte in materie de beauty si fashion, dar si interviuri in exclusivitate cu vedete din Romania, iar prima invitata va fi nimeni alta decat Anamaria Prodan Reghecampf.
Iata ce crede Diana Bianca despre My Cliniq by Diana Bianca de la Nova TV:

Am cautat o maniera de a promova frumosul, pentru ca in general, atat in viata de zi cu zi, cat si in presa, este promovata mai mult rautatea si subiectele fara substanta. Astfel, am vrut sa aratam partea buna a fiecarei persoane, incat toata lumea care priveste, sa aiba ce invata. Asta privitor la vedete. Ne axam pe a evidentia cum vad ele subiecte precum viata, valorile morale, familia, interactiunea cu ceilalti oameni. Incercam ca dincolo de imaginea lor de persoana publica, sa patrundem in sfera intima a fiecaruia, sa aratam ca sunt oameni care traiesc frumos si care pot fi un exemplu, pentru noi toti. In principiu, invatam cate ceva de la toti oamenii cu care intram in contact si pe care ii invatam lectii, la randul nostru. Ne suntem oglinzi unii altora, asa ca haideti sa ne reflectam frumos!
Al doilea aspect pe care ne axam emisiunea este dezvaluirea adevarului despre cele mai dorite proceduri de infrumusetare, de la lucruri simple, cum ar fi un tratament cosmetic, pana la cele mai complexe operatii estetice. Vom avea invitati din toate categoriile de specialisti, care vor lamuri ce inseamna fiecare procedura in parte, in mod onest. Pentru ca nu putem alege, decat daca stim exact ce se afla in spatele lucrurilor. Ambalaje frumoase sunt peste tot, noi vrem ca lumea sa cunoasca exact continutul. Acesta este si motivul pentru care emisiunea va fi “singura emisiune despre frumusete care iti spune adevarul”, asa cum apare si in prezentare.

Emisiunea My Cliniq by Diana Bianca este coordonata si produsa de Adela Diaconu si promovata de Manifesto Events&PR. Emisiunea poate fi vazuta live si aici: http://live.novapress.ro

Comments are off this post!