Natasha Ramachandran

Supermodele

Natasha Ramachandran

79

Caracteristici fizice Natasha Ramachandran: Inaltime: 175 Piept: 81 Talie: 61 Solduri: 86 Culoare par: castaniu inchis Culoare ochi: caprui Marime picior: 38

Modelul de 25 de ani cu aspect baietesc – Natasha Ramachandran, este de origine indiana si s-a nascut in data de 17 aprilie. A fost descoperita in timpul unui open call la Lakme Fashion Week in Mumbai. In 2007, ea a castigat concursul May Queen in Secunderabad, imediat incepand sa practice modelling-ul full time, iar la inceput, a aparut pe copertile unor reviste de top din India.

“Nu este o industrie usoara sau confortabila. Cele mai bune si experimentate modele din intreaga lume sunt in competitie. Acest lucru, cere multa concentare, putere si determinare, dar am de gand sa dau 100%”

supermodel-indian-Natasha-Ramachandran

A prezentat la inceput in cadrul a doua spectacole, pentru Zimmermann si Misha Nonoo in cadrul Saptamanei Modei de la New York.
Ramachandran si-a luat diploma de design in moda in cadrul National Institute of Fashion, dar deocamdata nu se gandeste sa faca acest lucru; vizeaza mai mult latura marketingului in cadrul unei case de moda. Inainte de asta, a studiat stiintele sociale si limba engleza.

“Imi plac buzele rosii – fac parte din look-ul meu”

  • Designerii preferati: Haider Ackermann si Balmain
  • Modelul preferat: Agyness Deyn
  • Are slabiciune pentru hainele supradimensionate

Modelul indian Natasha Ramachandran are semnate contracte cu Next Models NY, Next Paris, Next Milan, Next London, Model Management Germania

Comments are off this post!