Nature Remastered-in armonie cu natura

Stil de viata

Nature Remastered-in armonie cu natura

Inspirat de materialele in sine, texturile naturii sunt imbinate cu elemente de descompunere si experimentare.
223

Nature Remastered – o noua tendinta de design subliniata de Franklin Till in VIEWPOINT COLOR – 05, Organic Matters manifesta puterea plantelor, explorand si identificand noi oportunitati materiale in timp ce respinge arta artificiala.

Realizand ca lucrand cu natura decat impotriva ei – ofera cea mai buna speranta plantei si locuitorilor sai, designeri cu gandire avangardista din toate domeniile, incearca sa valorifice puterea sistemelor circulare super-eficiente ale naturii. Intr-o sarbatoare a materiei organice, designerii si artistii care se straduiesc sa devina una cu caile naturii, invata tot ceea ce pot pentru a profita de biodiversitatea pamantului.

Inspirat de materialele in sine, texturile naturii sunt imbinate cu elemente de descompunere si experimentare. O asprime tactila si o cruditate este prezenta pe tot parcursul, tonificata cu o atingere lustruita, contemporana.

Materiile prime reflecta frumusetea naturii in forma sa naturala. Texturile daunatoare sunt forme necorespunzatoare, organice, curbate si liniile necontrolate. Povestirile de culoare sunt reflectate intr-o paleta compusa din verdeata cu muschi, salbatica si galbena, contrabalansata cu o neclaritate non-alba, un roz taupe infuzat si un mineral metalic de aur.

Nature Remastered – Organic Matters

Info&foto: pantone.com

Comments are off this post!