Nike Fast Lab Berlin&Portraits of Speed

Media, Video

Nike Fast Lab Berlin&Portraits of Speed

801

Cu putin timp inaintea European Track and Field Championships, Nike sarbatoreste trei sportivi care promit si arata sperantele, antrenamentele si pregatirile pentru campionat. Producatorul de filme documentare Ian Derry, a creat  Portraits of Speed, o serie tripartita cu referire la povestile personale ale acestor atleti: alergatorul la 1500/5000 m Konstanze Klosterhalfen, specialistul la 100 m Reece Prescod si campioana mondiala la 200 m – Dafne Schippers.

[blockquote]Viziunea mea pentru Portraits of Speed, a fost sa incerc si sa articulez ceea ce este nevoie pentru a deveni mai rapid[/blockquote]

a afirmat Derry.

Locatiile iconice din Berlin – ca Tempelhof Airport si Messedamm Subway ofera un fundal urban bogat, perfecte ca Derry sa dezvaluie intelegerea onesta a mentalitatii  acestor atleti.

 

Nike Running va prezenta cele mai recente inovatii ale produselor Nike Fast Lab si pantofii sport de alergare rapida, ideali atat in competitii cat si in exercitiile de zi cu zi. Pe 5 august 2018, Nike Fast Lab este deschis tuturor vizitatorilor, care pot experimenta o serie de sesiuni de antrenamente, seminarii si curse.

 

Info&foto: image.net

Comments are off this post!