Nina Ricci primavara-vara 2016

Video

Nina Ricci primavara-vara 2016

12

Colectia Nina Ricci primavara-vara 2016 extinde vocabularul unei femei care este senzuala si libera. Este expresia feminitatii sincere si hotarate, care apare seducatoare intr-un mod accidental.

Tesaturile tratate cultiva aparente false intr-o explorare de texturi si lumina, in georgette comprimata  sau o concentratie de paiete; pana de asemenea, devine un nou accent in lexiconul Nina Ricci.

nina-ricci-primavara-vara-2016-001 nina-ricci-primavara-vara-2016-002 nina-ricci-primavara-vara-2016-003

Tratamentele sunt bogate, dar niciodata ostentative. Mixurile indraznete ale materialelor, amesteca fragilitatea si tensiunea. Toate formeaza un ecou de combinatii indraznete care creeaza o armonie  neasteptata: verde ardezie, rugina, albastru, lavanda si visiniu.

Formele spontane invita la miscare; ele sunt create pentru a curge cu indiferenta intre zi si noapte. Cravata panglica este o alta semnatura a acestei colectii; tine promisiunea unui moment ascuns, senzorial, pe partea din spate a unei rochii sort, ca o esarfa trompe-l’oeil in jurul gatului sau infasurata in jurul gleznei de trei ori.

nina-ricci-primavara-vara-2016-006 nina-ricci-primavara-vara-2016-004 nina-ricci-primavara-vara-2016-005

Colectia primavara-vara 2016 Nina Ricci este `accesorizata` cu geanta de mana Dido – purtata cu nonsalanta, terminand silueta; cravata imbratiseaza parul cu un flash, subliniind senzualitatea si increderea curbei gatului.

Info&Foto: ninaricci.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *