No 44 private sale-pana pe 31 august 2021

No 44 este un brand inspirat de femeile care depasesc tendintele, dinamice, puternice, dar feminine, prin purtarea unui obiect vestimentar atemporal: jeans-ul.

No 44 private sale – campanie valabila pana pe data de 31 august pe site-ul brandului, un brand inspirat de femeile care depasesc tendintele, dinamice, puternice, dar feminine, prin purtarea unui obiect vestimentar atemporal: jeans-ul. Promisiunea No44 catre clientii sai este simpla: „Suntem un brand care sustine si pretuieste calitatea, nu cantitatea.

Oricare ar fi bugetul nostru de cumparaturi, cine s-ar opune cheltuielilor mai mici, mai ales cand vine vorba de introducerea in garderoba noastra a unor piese vestimentare cool si mereu in trend?

Campania No 44 private sale pe care brandul a lansat-o, ofera pentru o perioada limitata de timp, o reducere de 30% pentru achizitionarea oricarui produs de pe www.no44store.com. Pentru a beneficia de codul de reducere de 30%, clientul trebuie sa se inregistreze folosind adresa de e-mail.

No44 este un brand focusat pe slow fashion (moda durabila, etica si sustenabila) care nu tine cont in mod obsesiv de tendinte. Produsele sunt fabricate din materiale durabile si de calitate. Prin utilizarea de materiale sustenabile si prin actiuni de reciclare sau refolosire a materialelor, No44 este un brand responsabil fata de mediul inconjurator iar tu te poti bucura de o piesa care te reprezinta acum, dar si in cateva sezoane. Jeans-ul No44 nu devine niciodata out-of-style.

Descopera toate produsele No44 pe shop-ul online! Campania este valabila pana pe data de 31 august 2021 asa ca, inscrie-te si … spor la shopping!