Noi realizari la WHITE Milano

Shopping

Noi realizari la WHITE Milano

27

WHITE Milano anunta inca doua locatii in Tortona Fashion District, cu hub-ul Tortona 31/Archiproducts si locul de desfasurare a proiectelor si evenimentelor speciale din Camera Italiana Buyer Moda, un numar record de expozanti – 532, in crestere cu 6,4% si invitati speciali. Perioada este prelungita la 4 zile avand in vedere desfasurarea saptamanei modei, pentru a converti toate initiativele in aceeasi perioada, gratie MISE.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/09/WHITE-Milano-inca-doua-locatii-in-Tortona-Fashion-District.jpg”]

Numarul record de expozanti – 532 (368 din Italia, 164 din afara granitelor) arata rolul cheie pe care il are targul pe scena internationala a modei. Ssheena este unul din invitatii speciali pentru septembrie 2017 cu Urban Catwalk in inima orasului Milano, in timp ce Efisio Rocco Marras este Special Designer, care are o noua directie realizata de I’M Isola Marras. Branduri puternice din Italia si internationale, evenimente diverse si un calendar incarcat in editia din septembrie 2017 WHITE Milano.

Info&foto: comunicat presa WHITE Milano via image.net

Comments are off this post!