Vestimentatie

HomeVestimentatieNoi stiluri denim H&M din septembrie
Noi stiluri denim H&M din septembrie

Noi stiluri denim H&M din septembrie

16 noi stiluri denim vor fi introduse in luna septembrie a.c. de H&M, realizate din bumbac reciclat din diferite textile colectionate in cadrul Garment Collecting. Vor fi introduse piese vestimentare pentru femei, barbati, copii si vor fi disponibile in toate magazinele H&M, dar si online.

„Creand un circuit inchis pentru textile, in care hainele nedorite vor fi reciclate ca noi, va minimiza atat deseurile textile, dar va reduce in mod semnificativ nevoia de resurse virgine”,

a declarat Karl-Johan Persson, CEO al H&M.

Incepand din 2013, clientii H&M au avut posibilitatea sa aduca textilele nedorite ale oricarui brand in cadrul programului Garment Collecting, pana in prezent strangandu-se nu mai putin de 14000 tone la nivel global. In momentul de fata, H&M este capabil sa recicleze 20% din bumbacul colectionat din hainele stranse, ei investind in prezent, in noi tehnologii pentru ca acest procent sa creasca.

Din 1000 de tone textile aruncate anual, 95% pot fi reciclate sau repurtate!

Noile piese vestimentare – realizate din textile reciclate si bumbac organic, includ pentru femei, trei stiluri de blugi, o geaca denim, salopete, pentru barbati, o jacheta cu fermoar, doua stiluri de blugi stransi pe picior si o pereche de joggeri, inveliti in denim. Pentru copii, au fost facute un hanorac cu fermoar cu urechi de animale, blugi elastici, camasa cu capison.

H&M-denim-Garment-Collecting-001 H&M-denim-Garment-Collecting-002 H&M-denim-Garment-Collecting-003 H&M-denim-Garment-Collecting-004 H&M-denim-Garment-Collecting-005 H&M-denim-Garment-Collecting-006 H&M-denim-Garment-Collecting-007 H&M-denim-Garment-Collecting-008 H&M-denim-Garment-Collecting-009H&M-denim-Garment-Collecting-005.1

sursa foto&info: birou de presa H&M

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»