NOT anOthEr yArd sAle

Media

NOT anOthEr yArd sAle

Galeria este amplasata intr-o casa Neo-Romaneasca autentica, pe strada 11 Iunie Nr 29
111

Evenimentul NOT anOthEr yArd sAle celebreaza relatia dintre stil si personalitate, dintre materiale si corp, dintre artisti si consumatori de arta, dintre vanzatori si cumparatori. Totodata, celebreaza importanta shoppingului inteligent si in acelasi timp experienta acestuia cu adevarat.

Propunerea

Doua zile de petrecere si petrecut impreuna cu ai nostri consumatori de stil in Galeria de Stari si Obiecte in care integram si experienta shoping-ului inteligent. Aducem Pinterest-ul in fizic: fiecare expozant isi prezinta propriul univers prin mood board-uri.
Evenimentul NOT anOthEr yArd sAle are loc la Galeria de Stari si Obiecte, o galerie urbana, atipica cel putin, care ne-a obisnuit deja cu evenimente-experiment care aduc in atentia publicului realitatea zilelor noastre de la consumerism, la societatea virtuala pana la problemele mediului inconjurator, culturale sau chiar introspective.

Galeria este amplasata intr-o casa Neo-Romaneasca autentica, pe strada 11 Iunie Nr 29, incluzand spatii expozitionale, un atelier dedicat workshop-urilor, un bar inspirat din perioada prohibitiei, o zona de lounge la mansarda si o terasa de inspiratie “boho-traditionala”.

Comments are off this post!