Noua colectie Piaget-Sunlight Escape

Accesorii

Noua colectie Piaget-Sunlight Escape

73
Pentru a sarbatori lansarea noii colectii Sunlight Escape High Jewelery, Piaget a transformat iconicul Palais d’Iena din inima Parisului intr-o destinatie insorita, un loc unde soarele de vara nu se termina niciodata si noptile au intensitatea luminoasa a zilei. Oaspetii, printre care ambasadorul Piaget al brandului international – Jessica Chastain, imaginea campaniei – Doutzen Kroes si modelul Coco Rocha, au scapat de agitatia Parisului pentru a se alatura Piaget intr-o calatorie imersata, unde au experimentat numeroasele culori si reflectii ale soarelui care au inspirat noua colectie flamboianta si radianta a noilor bijuterii pentru femei.
De la rasarit pana la apus, de la orele de aur pana la lumini de noapte boreale, calea soarelui a fost reprezentata in sase capitole distincte, cu un maestru al ceremoniilor Sunlight Escape, care ii calauzeste pe oaspeti prin fiecare experienta. In timpul orelor de cocktail Sunrise, pe masura ce lumina soarelui auriu umple palatul parizian, oaspetii au capturat starea de spirit a noptii in fotografiile din interiorul unei pesteri de aur cu oglinzi. Modelele au iesit din nou cu noile creatii Sunlight Escape. Golden Hour i-a introdus pe oaspeti intr-o sala de mese spectaculoasa, de aur cald, pentru inceputul mesei. Cursul principal si cel de-al doilea spectacol de moda au urmat in timpul Sunset, in timp ce sala de mese era incalzita in lumina roz si portocalie, ca si razele finale ale soarelui. In timpul Blue Hour, desertul a fost servit sub cerul albastru si auriu stralucitor de amurg.
[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2018/06/Piaget-2018.jpg”]
Unul dintre cele mai importante momente ale serii, a fost “Piaget Lucky Fishing Game“, unde oaspetii ar putea literalmente “pescui” diamante Piaget. In capitolul final al calatoriei Sunlight Escape, instalatiile de lumina neon in albastru si verde si baloanele de argint, au creat o atmosfera care evoca luminile misterioase si captivante specifice Borealis. Oaspetii au dansat pana noaptea tarziu pe ritmurile artistului si legendarului DJ – Bob Sinclair, pentru ca in lumea Piaget lumina nu se opreste niciodata si petrecerea continua.
Foto&Info: image.net

Comments are off this post!