Noua linie costume de inot Speedo – FASTSKIN LZR RACER 2016

Media

Noua linie costume de inot Speedo – FASTSKIN LZR RACER 2016

83

In data de 13 mai 2016, Speedo International-lider mondial in costumele de baie, a prezentat noua linie a costumelor de inot Fastskin LZR Racer X – destinate federatiilor inaintea competitiilor de vara din acest an. Costumele de negru si aur ale Fastskin LZR Racer X si Fastskin LZR Racer 2 au primit un update cu un nou design printat, creat in colaborare cu atleti pentru a-i face sa se simta “superhuman” in momentul in care le imbraca.

[trendmag_alert class=”alert alert-success alert-dismissable fade in”]Acesata editie speciala va fi purtata de inotatorii si echipele de inotatori sponsorizate de Speedo din SUA, Australia, China, Spania, Japonia, Canada si Israel.[/trendmag_alert]

linia-Speedo-FASTSKIN-LZR-RACER-2016-2 noua-linia-Speedo-FASTSKIN-LZR-RACER-2016 costumele-de-inot-Speedo-FASTSKIN-LZR-RACER-2016 costume-inot-Speedo-International-FASTSKIN-LZR-RACER-2016

Inspirat de capacitatile supraomenesti ale sprtivilor, costumele Speedo Fastskin LZR Racer au fost special proiectate pentru a crea o imagine puternica, cu umbre si contraste in jurul muschilor pentru a-i defini mai bine. Pentru costumele feminine, acest lucru este combinat cu un aspect mai feminin. Culorile nationale ale fiecarei echipe vor fi scoase in evidenta prin nuante indraznete pentru a evidentia patriotismul, efectul per total, fiind unul dramatic si izbitor pentru a crea un impact maxim in apa.

“Exista un beneficiu psihologic semnificativ pentru fiecare atlet in a simti si a arata rapiditate. Costumele Speedo atrag privirile, sunt dinamice si puternice, lucru care le va da incredere sportivilor, permitandu-le sa arate, sa simta si sa dea ce e mai bun din ei”

a declarat Jamie Cornforth, vicepresedinte Product si Marketing la Speedo International.

costume-inot-femei-Speedo-FASTSKIN-LZR-RACER-2016 costume-inot-2016-Speedo-FASTSKIN-LZR-RACER-2016 costume-inot-2016-FASTSKIN-LZR-RACER-Speedo

Design-ul LZR Racer X combina patru elemente esentiale ale performantei: compresie, constructie, sensibilitate si suport, care, impreuna, creeaza un important sentiment psihologic de a fi rapid, ceea ce duce la o imbunatatire considerabila a performantei.


Speedo este liderul modial al costumelor de baie, pasionat de viata din apa si in jurul ei, creand noi tehnologii revolutionare, design si inovatii si sprijinind inotul la orice nivel. In 1920, Speedo a facut istorie prin crearea primului costum de baie care nu continea lana, in 2008 a redefinit costumele de baie cu noul Fastskin LZR RACER – cel mai rapid si mai avansat costum de inot creat vreodata. Im 2015, Speedo a lansat Fastskin LZR Racer X, primul costum de inot care ii ajuta pe inotatori sa se simta mai rapizi, dezvoltarea sa fiind posibila prin analizele fizice si psihologice, angrenand peste 330 de inotatori de elita, incluzandu-l pe Ryan Lochte-multiplu detinator al recordului mondial.

Info: Biroul de presa Speedo/ Foto: image.net

Comments are off this post!