Noua platforma digitala MBFWMadrid lansata de IFEMA

Noua platforma digitala MBFWMadrid este lansata la doua zile dupa deschiderea a ceea ce va fi unul dintre primele evenimente internationale de moda care isi vor prezenta colectiile cu un mix de spectacole face-to-face, parade digitale si Fashion Films, oferind un format superb pentru a oferi vizibilitate primului eveniment major al IFEMA in angajamentul sau in „hibridizare”.

IFEMA a lansat pe 8 septembrie 2020 noua platforma digitala MBFWMadrid, pentru a oferi numerosilor utilizatori experienta de a se bucura de marea platforma de moda spaniola de oriunde. Noul site oficial MBFWMadrid a fost reproiectat si are functii noi pentru a gazdui tot continutul generat de firme si sponsori, precum si o serie de experiente si continut digital exclusiv de moda si stil de viata. Acestea includ un program de conferinte cu experti din sector, videoclipuri beauty cu echipe in culise la fiecare prezentare de moda, o serie de ateliere pe o varietate de teme si continut streetstyle. Incepand cu 8 septembrie, inaintea calendarului prezentarilor de moda, aceasta noua platforma va prezenta o serie de videoclipuri exclusive cu designeri si avanpremiere ale Fashion Films, care vor fi proiectate de unii creatori in zilele viitoare.

Fashion Insiders de Mercedes-Benz

In colaborare cu Mercedes-Benz si cu aceasta noua platforma digitala, iubitorii de moda sunt invitati sa descopere ce se ascunde in spatele colectiilor primavara – vara 2020 – 2021 expuse la aceasta editie a MBFWMadrid in sectiunea Fashion Insiders by Mercedes-Benz. In seria video Speed Meeting, anumiti designerii prezenti pe podiumuri participa la sesiuni rapide de intrebari si raspunsuri, astfel incat sa ii putem cunoaste mai bine.

Aceasta sectiune va include o analiza a secretelor stilului sezonului urmator, prin amabilitatea expertilor in styling cu trenduri primavara – vara 2020 – 2021 Trends. Acest continut – care va fi disponibil la finalizarea evenimentului si poate fi descarcat in format PDF – va oferi profesionistilor din sector si participantilor virtuali ai platformei o analiza detaliata a principalelor tendinte vazute pe podiumul de la Madrid. Cu un studiu al articolelor de imbracaminte, culorilor, texturilor si formelor pe care le vom purta cu totii cand vremea se incalzeste anul viitor.

L’Oreal Paris Backstage

L’Oreal Paris Backstage debuteaza in culisele virtuale ale MBFWMadrid in aceasta editie a Fashion Week. Expertii brandului selecteaza cele mai importante aspecte ale frumusetii pentru fiecare zi, le prezinta si le analizeaza in Beauty Zoom, videoclipuri scurte care includ sfaturi despre cum sa le adaptezi in lumea reala. Mai mult, in aceasta sectiune, L’Oreal Paris trece in revista cele mai iconice LOOK-uri de frumusete din editiile anterioare si prezinta principalele produse pentru crearea de LOOK-uri de frumusete pe pista.

Fashion Talks

O alta caracteristica inclusa in aceasta editie hibrida a MBFWMadrid sunt asa-numitele Fashion Talks, o serie de discutii transmise in direct pentru utilizatorii platformei prin canalul live al podiumului, care va fi condusa de Carmen Manana, editor de moda la El Pais. In timpul acestor discutii live, programate in fiecare zi pe podium la 12 am si disponibile ulterior in sectiunea de continut difuzat a saptamanii modei – o selectie de experti spanioli din sector se vor intalni si isi vor impartasi viziunea asupra sectorului asa cum este astazi.

Workshops

Platforma va include o selectie de ateliere, in care creatori cunoscuti din lumea modei si stilului de viata vor preda abilitati legate de disciplinele lor. In zilele de 10, 11, 12 si 13 septembrie, utilizatorii vor putea accesa atelierele pentru a face creatii simple si pentru a descoperi modalitati practice de a prelua tendinta de reciclare a modei. Toate atelierele vor fi disponibile in fiecare zi pe platforma digitala MBFWMadrid la ora 11.00.

Streetstyle

O alta inovatie importanta a platformei digitale MBFWMadrid va fi sectiunea Streetstyle, unde utilizatorii vor primi ultimele stiri despre ceea ce invitatii la saptamana modei din Madrid poarta in timpul spectacolelor. Galeriile zilnice de streetstyle vor arata LOOK-uri inspirate si elementele esentiale ale sezonului de la cei care cunosc fenomenul fashion.

Info&foto: MBFWMadrid via image.net