NovemBEARD-editia a VIII-a – in scop caritabil

NovemBEARD-editia a VIII-a a avut loc la inceputul lunii noiembrie, la cafeneaua @Humancoffee.ro (str. Elena Cuza 8 ) , iar noi v-o prezentam de Ziua barbatului in Romania.

NovemBEARD-editia a VIII-a a avut loc la inceputul lunii noiembrie, la cafeneaua @Humancoffee.ro (str. Elena Cuza 8 ) , iar noi v-o prezentam de Ziua barbatului in Romania.

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil. Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment. Desi are un scop caritabil, aceasta activitate s-a desfasurat intr-un cadru conform legilor in vigoare, dar in acelasi timp plin de stil ce a avut in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania.

Brandul @jaissedotcom a facut parte din proiect; a dărui este o bucurie, este imperios necesar și atât de…uman. Cu greu găsești ceva mai frumos și mai benefic omenirii decât acest gest simplu, prin care o parte din sufletul tau ajunge in mâinile altcuiva, desenându-i un zâmbet pe fata și lăsându-i o urma adânca in suflet. Suntem suma acțiunilor noastre și va îndemnam cu caldura sa aveți curajul de a face multe și dese bucurii, de fiecare data când se iveste ocazia.

Banii stransi in urma acestei intalniri la NovemBEARD-editia a VIII-a s-au donat catre ASOCIATIA ATELIERUL FAPTELOR BUNE, pentru realizarea unei case pentru o strabunica ce isi creste singura doi nepoti. https://www.facebook.com/donate/702477497277241/

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de catre Alloch Abdull, iar fotografiile de catre Florian Gindila.

NovemBEARD-editia a VIII-a


Parteneri: Human Coffee / DENIS Shoes / Jaisse / Garajul Francez / RentMySportCar / DeCorina Hats /

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:

evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel