Nu-ti ignora unghiile!

Frumusete

Nu-ti ignora unghiile!

61

De cele mai multe ori, unghiile de la maini si picioare sunt ignorate de majoritatea, iar faptul ca ele pot avea crestaturi, pot fi fragile sau usor de indoit, pot fi un semn al unei probleme sistemice. Infectiile fungice – sunt cele care dau acel aspect galben al unghiei, la fel ca aspectul gros si deformat si care treptat, devine dur, fragil.

Cauzele care duc la aparitia onicomicozei

  • traume care permit ciupercii sa intre in unghii
  • nivelul anormal de PH al pielii
  • picioare neuscate complet dupa baie sau in urma transpiratiei
  • diabetul si persoanele in varsta au un risc crescut de contractare a ciupercilor la unghiile de la picioare, deoarece sistemul imun poate fi slabit.

Dar, exista tratament pentru eliminarea durerii si a ciupercilor inestetice, prin utilizarea laserelor medicale avansate care pot patrunde in patul unghiei, tratand si vindecand aceasta infectie. Tratamentul este dificil, deoarece infectia se afla sub unghie, iar tratamantele alternative cum ar fi medicamentele orale, sunt asociate unor efecte secundare. Solutiile de ‘acasa’ pentru rezolvarea acestei probleme, cum ar fi oxigenarea, otetul, apa de gura, arborele de ceai, sunt recomandate in mare parte, dar din pacate, intr-un final, nu reusesc sa rezolve problema.
Tratamentul cu laser – comparativ cu medicamentele orale, vizeaza numai ciupercile de pe unghii, neexistand astfel, niciun risc de toxicitate hepatica sau intercatiune cu alte medicamente. Aceste tratamente cu laser sunt adecvate oricarei varste, inclusiv copii si pot fi efectuate atat pe degetele de la picioare cat si la maini.

Aceste tratamente de indepartare a ciupercilor de la picioare sunt simple, ieftine si fara durere, nu au efecte secundare si in mod normal, dureaza aproximativ 30 de minute. Este mult mai rapid comparativ cu tratamentele bazate pe medicamentatie orala, iar dupa trei astfel de sedinte, unghiile vor avea din nou un aspect sanatos.

Comments are off this post!