Nuantele neon-Double trouble in neon shades

Nuantele neon au inceput sa intre mai mult in prezentari incepand cu cativa ani in urma sub forma creioanelor pentru ochi,
Famost

Nuantele neon au inceput sa intre mai mult in prezentari incepand cu cativa ani in urma sub forma creioanelor pentru ochi, iar astazi fac parte dintre tendintele care trec de pe catwalk pe strazi. Chiar daca machiajul in culori intense – cum ar fi galben canar, roz saturat sau albastru electric poate parea prea indraznet – mai ales ziua, adevarul este invers. Cu machiajul neon poti merge fara probleme la scoala sau la birou, secretul constand in aplicarea sofisticata a culorilor.

Extreme la prima vedere, nuantele neon merg absolut de minune cu un LOOK minimalist, cu tinute monocrome, in culori neutre, cu taieturi simple. De fapt, acesta este si farmecul nuantelor neon: aduc un accent de culoare exact acolo unde te-ai astepta mai putin, adica direct pe piele! Nude-ul, albastrul inchis, tonurile de gri sau negrul tinutelor tale vor fi puse in valoare de nuantele puternice folosite pentru make-up.

O nuanta neon se potriveste de minune cu un ten curat, fresh, cat mai natural, fara alte culori si nuante. Foloseste asadar doar un fond de ten usor sau un primer, un creion de buze intr-un ton natural (daca ochii sunt cei vizati de machiajul „electric”), un strop de mascara, fara sa te stradui sa accentuezi toata trasaturile! Vei avea un LOOK 100% actual si vei putea folosi nuantele neon in orice context.

Extreme la prima vedere, nuantele neon merg absolut de minune cu un LOOK minimalist, cu tinute monocrome, in culori neutre, cu taieturi simple.

Pana nu de mult, culorile neon in machiaj se regaseau doar in videoclipurile anilor ‘80 sau in petrecerile tematice, dar acum au devenit o forma a artei machiajului acceptata si chiar incurajata. Cu alte cuvinte, tendintele se intorc, iar makeup artistii din intreaga lume l-au votat ca fiind cel mai cool. Toate brandurile de cosmetice au lansat pe piata produse inspirate din acest curent.

Daca acum ceva timp nici prin cap nu iti trecea ca vei renunta la nuantele clasice in favoarea celor fosforescente, acum poti obtine LOOK-ul de pe catwalk fara prea mult efort. Exista si un mic truc de care ar trebui sa tii cont daca nu vrei sa arati ca un clovn: aplica culoare doar intr-o zona, pleoape sau buze, iar pentru restul fetei, pastreaza un machiaj cat mai natural, fara a adauga alte nuante, nici macar blush! Cu alte cuvinte, alege un punct de focalizare si cel mult adauga pe buze gloss incolor sau unul cu usoare irizatii.

un strop de mascara, fara sa te stradui sa accentuezi toata trasaturile! Vei avea un LOOK 100% actual si vei putea folosi nuantele neon in orice context.

Make-up & Concept & Text : Diana Pavel / Hairstyle : Joes Studio Galati
Modele : Aurora Maria (bruneta) / Gabriela Seceleanu (blonda)