Nude by Nature-mergand pe natural

Nude by Nature are produse de infrumusetare foarte curate si peste 10 de experienta in domeniu,

In momentul in care o companie – Nude by Nature – vinde un produs la 77 de secunde, inseamna ca acesta este eficient, de calitate, singura problema ar fi aici daca este bun si pentru tine! Nude by Nature are produse de infrumusetare foarte curate si peste 10 de experienta in domeniu, produse care merita cu siguranta sa se regaseasca in geanta de mana sau in dulapiorul de ingrijire si beauty.

Povestea a inceput in Sydney cu o colectie capsula de 3 baze de machiaj din minerale, un bronzer, o perie de machiaj, un produs de finisare. Cei din conducere au inteles foarte repede nevoia femeii de astazi de a deveni mult mai constienta de sanatatea proprie, de stilul de viata si alegerile legate de mediul inconjurator, ceea ce a dus la definirea filosofiei acestui brand.

Partea buna este ca produsele de machiaj naturale, nu doar ca fac pielea sa arate mai bine, dar sunt bune pentru pielea insasi. Acest lucru completeaza faptul ca femeile sunt concentrate nu doar pe ce intra in corpul lor, ci si pe ce intra in piele, facand din Nude by Nature un brand apreciat astazi, intr-o continua crestere.

Cei din spatele acestui brand sustin ca ingredientele naturale sunt cele mai bune, cele mai puternice, iar in cazul produselor Nude by Nature, ei afirma ca acestea au fost atent selectate, sunt 100% naturale, fara ingrediente sau conservanti sintetici. Pe lista interzisa sunt aditivi ca siliconii, siloxanii, ftalatii, sulfatii, agentii de ingrosare pe baza de petrol, parabenii, compania indepartandu-se de asemenea de carmina, talc, oxiclorura de bismut. In ultima perioada, compania si-a extins produsele la machiaje pentru ochi, spancene si buze, de mentionat fiind o colectie ready-to-wear de nuante de luciu de buze, rujuri si creioane de buze. Pentru aniversarea celor 10 ani de existenta, a fost lansata o editie limitata care reprezinta cultul brandului.

Actualmente, brandul vinde in peste 7 tari din Europa, in mii de magazine din Canada – care vand cu amanuntul si in SUA.