O piesa pentru toate formele

Vestimentatie

O piesa pentru toate formele

"Principala problema a costumelor de baie este aceea ca nu sunt concepute pentru a flata corpul"
131

O piesa pentru toate formele este tot ceea ce isi poate dori o femeie cand vine vorba, mai ales in cazul costumelor de baie, un articol vestimentar care da destule batai de cap. Intr-un recent studiu, de doua ori mai multe femei au afirmat ca ar merge mai degraba la un dentist decat sa poarte bikini pe plaja. De ce? Buna intrebare!
Doua treimi din studiul realizat de Figleaves au spus ca principala problema a costumelor de baie este aceea ca nu sunt concepute pentru a flata corpul si a-l scoate in evidenta pentru a le avantaja. Iar mai bine de jumatate dintre cele chestionate, au afirmat ca nu mai cumpara costum de baie, datorita faptului ca si-au piredut increderea.
Pe de alta parte, daca ai un know-how corect si realist, poti identifica tipul costumului de baie care ti se potriveste, care iti stimuleaza increderea si restrange cautarile atunci cand incepi o sesiune de cumparaturi. Ce trebuie sa stii cand doresti sa cumperi un costum de baie?

1 Daca ai forma corpului – clepsidra

Atrage atentia asupra corpului tau bine proportionat, imbracand costume de baie cu printuri sau culori vibrante. Imbracarea unui costum de baie avand bretele, arata foarte bine si te avantajeaza foarte mult.

2 Daca ai forma corpului – mar

Un costum de baie perfect pentru aceasta forma a corpului, acopera burtica si se concentreaza pe partile corpului, care iti ofera tie cea mai mare incredere, cum ar fi bustul sau picioarele. Cauta costume de baie cu cordoane convertibile!

3 Daca ai forma corpului – para

Ofera-i corpului un avantaj optand pentru croiuri mai mari, avand scopul de a face picioarele sa arate mai lungi. O culoare inchisa va ajuta de asemenea, sa creeze iluzia unui corp subtire si a unei forme de clepsidra.

4 Daca ai forma corpului – dreapta

Detaliile feminine si zorzoanele sunt perfecte pentru a-i oferi corpului forme curbate; foarte importante sunt de asemenea si cupele sanilor, care pot da rotunjimi frumoase.

Comments are off this post!