O viata frumoasa si sanatoasa

O viata frumoasa si sanatoasa este aceea cand esti inconjurat de o familie adevarata, de prieteni buni, iar cursul vietii este unul normal.

O viata frumoasa si sanatoasa este aceea cand esti inconjurat de o familie adevarata, de prieteni buni, iar cursul vietii este unul normal, fara probleme existentiale majore sau care sa ne streseze foarte mult. De multe ori, pentru multi dintre noi, acea banalitate a unei zile obisnuite e tot ce putem avea mai bun.
Si indiferent cum e viata fiecaruia dintre noi, mereu este loc de mai bine, putem face multe lucruri care sa ne asigure o stare de spirit optimista, sanatate in spirit si corp.

Poti reduce stresul razand!

A urmari comedii, mereu ne ajuta sa avem o stare de spirit mai buna si sa fim mai veseli; stresul este diminuat, iar a-ti face un obicei sa urmaresti astfel de filme te poate ajuta mai mult decat iti imaginezi. In timpurile actuale ne putem bucura de posibilitati infinite, gratie internetului si platformelor aferente care iti ofera exact ceea ce iti doresti.

Cerc de prieteni pozitivi

Fiecare dintre noi sau majoritatea, suntem afectati de anumite persoane, situatii, de ceea ce fac oamenii in general. Atat starea de bine cat si nefericirea sunt contagioase de la om la om si stim foarte bine ca atunci cand suntem fericiti, cand radem, simtim cu adevarat ca traim si ne-am dori sa facem anumite lucruri la infinit. De aceea, chiar daca poate parea o masura mai drastica, ar trebui sa te inconjori doar de oameni veseli, cu o stare de spirit buna, oameni pozitivi care stiu sa se bucure de o viata frumoasa si sanatoasa si sa si transmita acest lucru.

Vezi frumusetea din jur!

A sta in natura si a desfasura activitati in natura indiferent ce faci, iti ofera sanatate atat psihica cat si fizica. Daca esti o persoana activa angrenata mereu in lucrurile din jurul casei, ar trebui sa te bucuri si in alt mod de natura! Plimba-te intr-un parc, auzi ciripitul pasarilor, latratul unor caini, de bucuri vizual si olfactiv de frumusetea florilor, inspiri aerul curat.

ar trebui sa te inconjori doar de oameni veseli, cu o stare de spirit buna, oameni pozitivi care stiu sa se bucure de o viata frumoasa si sanatoasa.

Pastreaza-ti amintirile frumoase!

Acestea pot fi anumite fotografii cu prietenii si familia sau gatitul unui fel de mancare din copilarie! Daca este ceva care te face sa te simti fericita si iti trezeste amintiri frumoase, de ce sa nu te bucuri si in prezent? De cate ori nu te-ai pierdut in povestiri, depanand amintiri si intamplari frumoase si amuzante cu prietenii, cu membrii ai familiei – vizavi de minunatele clipe petrecute impreuna?

Adevarul

Situatii delicate avem fiecare dintre noi, dar important este sa stim sa le gestionam. Nu trebuie sa te plangi de anumite vorbe pe care le poti auzi si nici sa dai vreo explicatie. Cel mai sanatos este sa iti concentrezi intreaga atentie pe dezvoltarea relatiilor sanatoase si sincere, asupra opiniilor a celor care te cunosc cu adevarat; restul nu conteaza si nu aduce nimic bun in viata ta. Chiar daca este destul de greu, cu siguranta vei reusi sa faci schimbare in acest mod de a actiona, totul pentru a avea parte de o viata frumoasa si sanatoasa!

Bucura-te de liniste!

De multe ori, nu ne bucuram si nu apreciam la adevarata valoare minutele de liniste pe care le avem, in tot acest iures al vietii cotidiene. Te poti desprinde zilnic de viteza ritmului societatii daca practici 20-30 de minute de meditatie, iar daca faci acest lucru dimineata, inainte de a da piept cu activitatile zilnice, vei fi o persoana mult mai productiva. Prin meditatie, reusesti sa elimini emotiile negative care iti vin in minte si te protejezi de ele in timpul zilei. Totul pentru o zi pozitiva si o stare de spirit minunata!