Obiceiuri sanatoase pentru o viata mai frumoasa

Obiceiuri sanatoase pentru o viata frumoasa

Suntem in aceasta perioada a anului si asta e cel mai important, pentru ca avem o stare de spirit buna, energie pozitiva, vremea frumoasa tine cu noi si simtim viata din plin. Dar, de ce sa nu ne fie si mai bine, introducand diverse obiceiuri sanatoase in rutina zilnica?

Altfel de discutii

Pentru a aduce romantismul in viata ta, petrece o noapte … conversand! Femeile sunt mult mai atrase de barbatii care sunt buni povestitori, gasindu-i mai atractivi, conform studiilor. Iar tu ca femeie, daca vrei sa-ti impulsionezi partenerul sa povesteasca, il poti stimula; si poti face acest lucru destul de usor, doar prin gasirea altor modalitati de a formula intrebarile. In loc sa-l intrebi “Cum a fost ziua ta”, intreaba-l “Cum au fost obstacolele cu care te-ai confruntat”.
Cu acest tip de intrebare nu suntem prea obsinuiti, astfel ca, creierului ii ia mai mult timp sa proceseze si sa se gandeasca la un raspuns corespunzator; iar de aici pana la o conversatie reala, nu mai e decat un pas!

Grabeste-te in luarea deciziilor!

De multe ori cantarim mai mult decat este cazul asupra unor decizii care trebuie luate, avand in minte ca vom lua cea mai inteleapta decizie. Gandeste-te 5 secunde inainte de luarea unei decizii si chiar daca pare ceva riscant, nu trebuie sa-ti faci griji: da-i drumul! O decizie neinspirata este mult mai buna, comparativ cu pierderea timpului pretios cand iei decizia de-ati comanda o supa sau o salata!

Ia-ti toate zilele de concediu!

Sezonul cald abia a inceput, iar o pauza este binevenita tot timpul; si cum locurile de munca sunt astazi principalele surse de stres, nu ar trebuie sa te simti vinovata sub nicio forma. Studiile au aratat ca probabilitatea de promovare sau de marire a salariului pentru cineva care munceste in continuu fara a lua zile de concediu este foarte scazuta.
Asa ca, daca vrei sa avansezi, forteaza-te sa stai pe o plaja cu un cocktail!

Fa-ti ordine in dezordine!

A-ti organiza casa ar trebui sa va ajute sa o iubiti si mai mult si asta daca, in primul rand, faceti ordine in zonele din casa unde stati mai mult sau cu care va intersectati mai des; nu trebuie pierdut timpul cu zonele care nu va aduc bucurie sau pe care nu prea le ‘vizitati’!
Facandu-ti timp 15-30 de minute pentru a face ordine in anumite zone din casa, iti va aduce zambetul pe buze si te va tine motivata sa pastrezi totul asa cum e.

Continuarea articolului o gasiti in Revista Famost – Editia aprilie 2017 la pagina 42, GRATUITA AICI!