Obsessed by Luiza Ganea

Obsessed by Luiza Ganea este ultima colectie a tanarului designer Luiza Ganea, o tanara creatoare de moda din Romania.

Obsessed by Luiza Ganea este ultima colectie a tanarului designer Luiza Ganea, o tanara creatoare de moda din Romania care proiecteaza, produce si vinde colectii ce cuprind tinute de zi, de seara si tinute de gala. Ideile sale sunt puse in practica cu multa pasiune, realizand astfel, tinute de o calitate si un design desavarsit, hand-made, din tesaturi naturale. Ea incearca sa creeeze de fiecare data imaginea unei femei rafinate, dar in acelasi timp o femeie care se simte bine in pielea ei si mai ales – in tinuta pe care o poarta.

Prin Obsessed by Luiza Ganea, ea a vrut sa aduca o noua abordare asupra a ceea ce inseamna imbracamintea fresh si sexy.
Luiza Ganea

Prin Obsessed by Luiza Ganea, ea a vrut sa aduca o noua abordare asupra a ceea ce inseamna imbracamintea fresh si sexy. Chiar daca ne obisnuise cu creatii care marcheaza linia corpului, astfel scotand in evidenta silueta purtatoarei, de data aceasta creatoarea a realizat o colectie cu piese vestimentare bazate pe volume si simetrii. Creatoarea a imbinat stilul modern cu taieturile clasice, astfel oferindu-i privitorului un aspect sexy, dar rafinat.

In colectia Obsessed by Luiza Ganea s-au folosit paiete tridimesionale, franjuri si accesorii din balene, ce ofera tinutelor un aer avant-garde, mentinand doar 3 culori de baza ALB, AURIU si NEGRU. Noua colectie a acesteia este putin mai “dark” fata de piesele vestimentare cu care creatoarea ne obisnuise. Piesele de rezistenta sunt balenele lucrate sub diferite forme, adaugand volume fiecarei creatii.

Material realizat de Daniela Sala