Obstacole in cariera unui model

Despre modelling

Obstacole in cariera unui model

16

Orice lucru pe care-l faci si care vrei sa devina un succes, necesita pe langa multa sacrificii si o munca de cercetare. Vei intampina obstacole, situatii neprevazute, vei lua contact cu persoane nepotrivite care te pot trage in jos sau indruma gresit, asa ca de ce sa nu stii cu mult inainte  pentru a le preveni sau cel putin, sa ti le faci mai usoare?

Din momentul in care esti hotarat(a) sa incepi o cariera in aceasta industrie, trebuie sa intelegi faptul ca poti avea piedici atat din cauza fizicului, cat si din partea stilului tau de viata, lucruri care nu depind de tine si pentru care tu nu ai nicio vina, indiferent daca le poti solutiona sau nu!
In ceea ce priveste aspectul fizic, niciodata nu au fost si nu vor fi persoane perfecte, dar acesta poate fi un mare impediment pentru tine! Iata doar cateva exemple: in primul rand – inaltimea (mai ales pentru catwalk), greutatea, dantura, frunte mare, fund mare, sani prea mari, daca ai vreo “urma” de strabism, samd.
In ceea ce priveste modul tau de viata, pot exista multe lucruri care pot interfera cu dorinta si demersurile tale pentru a avea o cariera in modelling. Nu se poate spune ca exista un stil de viata perfect sau momente ideale care sa “lucreze” in avantajul tau. Iata si aici, cateva situatii: ai un loc de munca de zi, ai sub 18 ani, esti elev sau student cu un program foarte incarcat, ai copii mici, locuiesti intr-o localitate mica fara nicio deschidere, etc.
A intelege aceste lucruri este un prim pas, urmand ulterior gasirea unor solutii adecvate care sa te ajute in urmarea visului tau. Cele mentionate mai sus, nu au scopul de a va descuraja, dimpotriva: veti fi mult mai castigati avand o viziune realista! Faceti-va timp pentru a va identifica obstacolele, stiti unde va aflati si unde vreti sa ajungeti, va ramane doar sa gasiti solutiile optime!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *