Ochelari de soare 2020-2021 sezonul toamna iarna

A afla cele mai importante tendinte ochelari de soare 2020-2021 sezonul toamna iarna arata ca iti pasa de LOOK-ul tau si de ce nu, de sanatatea ta.

A afla cele mai importante tendinte ochelari de soare 20202021 sezonul toamna iarna arata ca iti pasa de LOOK-ul tau si de ce nu, de sanatatea ta, pentru ca soarele nu dispare in sezonul rece! O pereche de ochelari de soare iti acopera atat ochii obositi, expresiile faciale dezaprobatoare sau iti ofera o prezenta cat mai discreta, daca iti doresti acest lucru.

Sezonul rece 2020-2021 ofera o gama larga de ochelari de soare de la rame subtiri si alungite, la optiuni mai mari de protectie reala a chipului. Comparativ cu ochelarii de soare specifici sezonului calduros, acestia sunt mai practici, au o nota mult mai clasica (aviator, ochi de pisica, supradimensionat), dar avem si optiuni avangardiste.

Scuturi protective

Aceasta tendinta ochelari de soare 2020-2021 este pe o panta ascendenta si poate fi purtata cu aproape orice outfit, asta in pofida aspectului sau sport. Au fost vazute forme alungite cu lentile oglinda pentru a ascunde ochii, au fost vazute cadre negre in contrast cu lentile roz; s-au remarcat ochelari de soare in care accentul sport era atenuat dar aratau mai elegant, ramele de plastic erau subtiri si incadrau lentilele de aceeasi culoare.

Givenchy

Scuturi protective fara rame

Majoritatea acestor tipuri de ochelari de soare arata sport atunci cand au rame, dar cand acestea nu exista, aspectul lor este futurist si conceptual. Astfel, s-au remarcat ochelari de soare avand lentile transparente, au fost vazute forme rotunjite cu trimiteri futuriste, dar care aveau si rol protector; s-au remarcat ochelari negri a caror forma distrageau atentia.

Burberry

Supradimesionati patratosi

O tendinta ochelari de soare 2020-2021 care a iesit castigatoare ca forma, fiind vazuta in multe prezentari. Au fost vazute cadre supradimensionate patratoase impodobite cu bijuterii minuscule, s-au remarcat lentilele colorate, au iesit in evidenta cadrele metalice subtiri cu lentile galbene.

O tendinta ochelari de soare 2020-2021 care a iesit castigatoare ca forma, fiind vazuta in multe prezentari.
Bibhu Mohapatra

Ochelari de soare glam supradimensionati

Daca formele patratoase nu reprezinta chiar ceea ce vrei tu, poti incerca alte forme mai elegante, regasite in topul celor mai importante tendinte ochelari de soare 2020-2021. Au fost vazute cadre acetate supradimensionate, masive si semirotunde, au atras toate privirile cadrele cu sclipici argintiu asortate cu sclipiciul de pe buze.

poti incerca alte forme mai elegante, regasite in topul celor mai importante tendinte ochelari de soare 2020-2021.
Ulla Johnson

Ochi de pisica fantezisti

Indiferent cum regasim aceasta tendinta ochelari de soare 2020-2021, ea ofera un LOOK flirtant, o atingere retro si acel aer atemportal pe care il cautam fiecare dintre noi. Au fost vazute forme extravagante care completau perfect vestimentatia, s-au remarcat cadrele din plastic in culori distractive sau imprimeuri; formele cadrelor au fost in mare parte rotunjite oferind un LOOK mai soft sau au existat extensii ale formei ochilor de pisica.

Indiferent cum regasim aceasta tendinta ochelari de soare 2020-2021, ea ofera un LOOK flirtant, o atingere retro.
Moschino

Aviator in forma clasica

Aceasta tendinta ochelari de soare 2020-2021 se remarca prin trimiteri catre atemporalul clasic, comparativ cu alte sezoane, cand ele apareau in forme inovatoare. Au fost vazute variante usor supradimensionate de ochelari aviator, s-au remarcat forme usoare de pentagon cu lentile roz sau violet, colturi rotunjite.

Aceasta tendinta ochelari de soare 2020-2021 se remarca prin trimiteri catre atemporalul clasic.
Valentino

Potriviri intre rame si lentile

Cadrele din acetat si din plastic exista intr-o larga varietate de culori semitransparente, de multe ori asortandu-se foarte bine si cu nuanta lentilelor, dand un aspect, in final, monocromatic. Au fost vazute rame mari si rotunjite in aceeasi nuanta cu lentilele, au fost vazute lentile gradiente de la foarte intunecat la transparent; s-au remarcat ochelari colorati in roz, violet, bronz.

Miu Miu

Decoratii

Ochelarii de soare pentru sezonul rece 2020-2021 nu au avut parte de infrumusetari excesive, dar cand acestea au existat, si-au facut aparitia in partea superioara a ramelor. Astfel, s-au remarcat un rand de cranii de argint in cazul unor perechi de ochelari de soare negri, au iesit in evidenta ochelari de soare ostentativi – acoperiti cu bijuterii, s-a remarcat o piesea florala ornamentala din metal.

Ochelarii de soare pentru sezonul rece 2020-2021 nu au avut parte de infrumusetari excesive.
Genny

Forme ciudate

Una din tendintele ochelari de soare 2020-2021 regasita aproape in fiecare sezon este reprezentata de formele unice, nu foarte diferite acum fata de sezonul principal, dar ofera acel LOOK unic pe care il cauta majoritatea. Au fost vazute forme unice cu rame de plastic rotunjite, avand anumite forme greu de descris, au fost vazute multe perechi de ochelari cu trimiteri minimaliste, au fost vazute triunghiuri inclinate sau hexagoane neuniforme, combinatii de culori unice.

Una din tendintele ochelari de soare 2020-2021 regasita aproape in fiecare sezon este reprezentata de formele unice.
Miu Miu

Cadre rotunde

O tendinta eleganta ochelari de soare 2020 2021 avand reinterpretari noi este forma rotunda a cadrelor, modele captivante datorita culorilor si formelor, asta pe langa formele clasice. Au fost vazuti ochelari de soare avand semicadre, s-au remarcat lentilele reflectorizante; latura opulenta a venit din partea ramelor rotunde metalice de aur.

O tendinta eleganta ochelari de soare 2020 2021 avand reinterpretari noi este forma rotunda a cadrelor, modele captivante datorita culorilor si formelor, asta pe langa formele clasice.
Ralph Russo

Rame albe de plastic

Una din principalele tendinte ochelari de soare 2020-2021 ne trimite in anii `60, ramele albe de plastic oferindu-ne un LOOK classy, distins. Au fost vazute variante constrastante intre rame mari de plastic alb cu lentile negre, ochelari de soare care pareau facuti mai mult pentru a avea rol de protectie, forme care ne duceau ca gandul la ochii de pisica.

Una din principalele tendinte ochelari de soare 2020-2021 ne trimite in anii `60, ramele albe de plastic oferindu-ne un LOOK classy, distins.
Louis Vuitton

Subtiri

Ochelarii de soare subtiri au fost destul de populari in ultimele doua sezoane, forme deosebite regasindu-se si acum. Au fost vazuti ochelari de soare dreptunghiulari avand si ramele si lentilele negre, s-au remarcat ramele acetate de chihlimbar, forme usor triunghiulare, rame de plastic cu design subtire.

Emporio Armani