Ochelarii de soare Third Eye

Accesorii

Ochelarii de soare Third Eye

133

Ochelarii de soare Third Eye au fost lansati de Shivas, inspirati de Prince, care a purtat la un moment dat o astfel de pereche; acum, acest accesoriu poate fi gasit pe site-ul companiei producatoare cu preturi incepand de la 35$, dar sunt incurajate promotiile la inscriere.

‘Responsabil’ pentru aceasta tendinta este fostul artist Prince, care a fost mereu cu un pas inaintea modei, aducand stil si distractie, ori de cate ori avea ocazia. Astfel, Shivas – incurajat de cererile cumparatorilor de a avea acest tip de ochelari intocmai ca al marelui artist, a facut posibil acest lucru, si incepand cu data de 4 septembrie, ei pot fi gasiti online peĀ ThirdEyeSunglasses.com.

[blockquote]Nu putem spune ca suntem surprinsi de cerere. Sunt ochelari unici, care arata foarte bine pentru majoritatea oamenilor. Nu numai ca sunt la moda, ci trimit si o declaratie care spune “Sunt treaz”. Pana in momentul de fata, am avut parte de multe intrebari si am realizat ca este timpul sa cream o cale pentru ca toti cei care doresc acest tip de ochelari, sa-i cumpere.[/blockquote]

a declarat proprietarulĀ Kourtney Wagner.

Ochelarii de soare Third Eye reprezinta o declaratie privind protejarea celui de-al treilea ochi, ceea ce ii face pe cei care practica yoga si pe ezoterici sa se simta puternici. Iar atunci cand sunt purtate cu lentilele suplimentare in dreptul glandelor pineale, purtatorii trimit un mesaj catre ceilalti, despre ceea ce este important.

Comments are off this post!