Oja rosie perfecta. Cum o gasim?

Oja rosie este un clasic: sexi, sufocant si atragator, te poate face sa arati minunat in orice tinuta.

Oja rosie este un clasic: sexi, sufocant si atragator, te poate face sa arati minunat in orice tinuta, doar ca, existand atat de multe variante de oja rosie, totul poate deveni destul de confuz atunci cand ai de ales nuanta perfecta. Oja rosie trebuie sa se potriveasca atat personalitatii tale, cat si tinutelor dar mai ales, tonului pielii.

Asa ca, pana la urma, cum alegi oja rosie potrivita? Nu exista pericolul ca ea sa se demodeze, asa ca e bine sa stii ce ti se potriveste, pentru a o integra in stilul tau de viata. Iar pentru ca oja sa te completeze, trebuie in primul rand sa se potriveasca tonului pielii. Cum este tonul pielii tale: cald sau rece? Normala sau inchisa la culoare? Ca o regula generala, este indicat sa folosesti albastru cu pielea inchisa, rosu deschis cu piele maslinie si medie, violet cu inchis.

Oja rosie pentru

piele normala si rece
Daca pielea este mai rece, te poti orienta spre o oja rosie mai calda precum coral, un cardinal sau purpuriu. Incearca sa stai departe de tonurile intunecate, mai ales de cele care se invecineaza cu negrul. O zmeura bogata este iarasi o buna alternativa.

pielea normala si calda
Ojele rosii care au la baza albastrul sunt minunate pentru a crea contrast pe unghii, creandu-se un clasic, care este perfect pentru tine. Nu te gandi sa folosesti culorile calde, care doar vor accentua roseata specifica pielii normale, zmeura fiind foarte buna (ca si in cazul tonurilor reci); nu te duce prea mult in directia intunecata!

Asa ca, pana la urma, cum alegi oja rosie potrivita? Nu exista pericolul ca ea sa se demodeze, asa ca e bine sa stii ce ti se potriveste, pentru a o integra in stilul tau de viata.

piele medie si rece
Pentru cele care au putin bronz de la natura indiferent ca au stat sau nu in soare, exista multe variante de rosu care arata minunat. Tonurile reci nu sunt atat de comune ca cele calde, dar asociindu-le cu un rosu violet, ar trebui sa fie perfect. Iti scoate in evidenta frumusetea si cu putina iridescenta aurie, vei straluci!

piele medie si calda
Aici este situatia in care te poti juca cu nuante de rosu, rozul stralucitor si coral arata incredibil, rosul cu un indiciu de albastru este cel ce iese in evidenta. Culorile de vin ca bordeaux pot arata la fel de frumos.

tonuri de piele maslinie
Poate fi culoarea rosie a gargaritelor sau cea a pompierilor, subtonurile galbene si verzi ale pielii iti permit sa porti cu usurinta culorile de rosu aprins. Nu gresesti nici daca folosesti un rosu de mandarina.

piele intunecata si rece
Daca pielea ta este inchisa la culoare, nuantele de Burgundia si ciocolata vor arata uimitor! Evita rosul metalic ca bronz sau cupru si chiar auriu!

piele intunecata si calda
Nuantele rosii castaniu arata foarte bine pe aceste tonuri de piele; te poti indrepta spre intunecat dar nu foarte mult, din cauza tonului cald. Evita nuantele albastre si bucura-te de Burgundia! Un rosu opac poate arata frumos pe unghii, doar ca trebuie sa eviti translucidul, deoarece iti poate da un aspect mat.