Opreste zgomotul!

Sanatate

Opreste zgomotul!

Chiar si o noapte in care ne expunem zgomotului puternic, ne poate face rau.
166

In viata, cele mai distractive lucruri, nu sunt si cele mai sanatoase (concerte, cursuri agitate de fitness, restaurante aglomerate), in special pentru urechile noastre. Chiar si o noapte in care ne expunem zgomotului puternic, ne poate face rau. Iar daca vrem sa oprim acest lucru, iata ce ar trebui sa facem …

Pune mai putina sare!

Femeile care consuma in mare parte mancare mediteraneana, au cu 30 de procente un risc mai mic pentru pierderea moderata sau severea a auzului, concluzie a unor cercetari publicate in Journal of Nutrition. Este totul despre circulatie.

Taie din cafea!

Cafeina strange vasele de sange, care pot dauna urechilor tale. Taiand cafeaua de pe lista cate putin in fiecare zi sau saptamana, te poate ajuta putin. Incearca sa inlocuiesti cu apa: deshidratarea poate dezechilibra fluidele urechilor!

Asculta pe intervale!

Pentru fiecare ora sau doua de muzica, fa o pauza si petrece cel putin 30 de minute in liniste sau la un nivel normal, pentru ca celulele sa se poata repara. Exista in acest sens, diferite casti de urechi, in care poti personaliza sunetul potrivit la nivelul auditiv potrivit.

Comments are off this post!