Otherwise Formal

Otherwise Formal este un spectacol-eveniment catwalk organizat la Fortezza de revista DUST care evidentiaza evolutia uzurii formale.

Otherwise Formal este un spectacol-eveniment catwalk organizat la Fortezza de revista DUST care evidentiaza evolutia uzurii formale.

Pentru cea de-a 97-a editie a Pitti Uomo, revista de moda si cultura contemporana DUST va pune in scena un eveniment-show la Fortezza da Basso. Un proiect nou care alege sa exploreze ceea ce ar putea fi considerat una dintre principalele contributii ale Pitti in privinta hainelor pentru barbati: extinderea granitelor a ceea ce este imbracamintea formala si regulile de imbracare eleganta. Acest exercitiu continuu de-a lungul editiilor, a reusit sa combine articolele opuse, cum ar fi croitoria fina si codurile celor mai clasice stiluri, cu tinute casual si imbracaminte sport. Acestea sunt aspectele uzurii de zi cu zi pentru barbatul de astazi, pe care, revista, prin punctul sau de vedere, le va sarbatori intr-un spectacol, care va arata o selectie de articole de imbracaminte si LOOK-uri de la branduri italiene si internationale, iesind de la standurile targului, in spatiul liber Fortezza da Basso. Otherwise Formal reprezinta o experienta imersiva si o perspectiva noua, care angajeaza publicul cu o intrebare: „Care este noul formal astazi?

Noul formal este o identitate care continua sa creasca in geografia imbracamintei contemporane. Pitti Uomo a dat un impuls acestei evolutii inca de la inceput, plasand in lumina reflectoarelor de la o editie la alta un numar tot mai mare de firme italiene si internationale, care contribuie la depasirea limitelor croitoriei clasice. Spectacolul catwalk pus in scena de echipa creativa a revistei DUST – care se desfasoara in inima spectacolului pe scara si in Cavedio din fata Pavilionului Principal – va fi ocazia promovarii in continuare a brandurilor, care, cu colectiile lor, rescriu reguli de imbracare eleganta pentru noile generatii.

a afirmat Antonio Cristaudo, director comercial si dezvoltare la Pitti Immagine.

Info&foto: pittimmagine.com