Par aranjat

Frumusete

Par aranjat

ORICE tip de par!
213

Fie ca ai un job care necesita munca de teren sau mergi la antrenamente, poti ramane cu un par aranjat si fara sa iti stea in toate directiile!


Par Cret

Daca iti doresti sa ramai cu parul ondulat, trebuie sa stii ca acesta are nevoie de multa umiditate. Incearca lotiuni hidratante care sa contina ulei de avocado sau unt de shea. In acest caz, un par arnajat este unul umed, asa ca incearca sa mergi cu degetele prin el, dar nu foarte mult, pentru ca risti ca prin multele atingeri, sa se increteasca.

Par Ondulat

Foloseste un pieptene cu dinti (peria indreapta!) pe parul umed, apoi aplica spuma de par care este o necesitate pentru a face parul cat mai ondulat si a elimina incretirile de la varfuri. Pentru uniformizare, imparte parul in suvite mai mari si pentru un aspect cat mai bine definit, rasuceste suvitele de par si lasa-le sa se usuce in mod natural.

Par Drept

Pentru un par aranjat in aceasta situatie, uscarea lui in mod natural sau cu ajutorul uscatoarelor de par, iti pot face parul drept – daca asta iti doresti, dar aspectul va fi de cele mai multe ori plat si lipsit de viata. Aplica balsam de la urechi in jos, apoi cu ajutorul unui prosop uscat, amesteca spuma usoara in firele de par ; in timp ce se usuca, strange-l la capete pentru a-i da lungime.

Par Carliontat

Atunci cand iti intinzi buclele, faci parul sa para mai lung si ii oferi libertate de miscare. Da-ti parul cu o crema hidratanta si piaptana-l, apoi strange-l intr-o coada de cal pierduta. Greutatea si tensiunea aplicata, va da spiralelor o anumita alungire, iar cand parul va deveni usor uscat, lasa-l liber!

Comments are off this post!